19 °

max 23 ° / min 13 °

Utorak

30.04.

23° / 13°

Srijeda

01.05.

22° / 15°

Četvrtak

02.05.

19° / 14°

Petak

03.05.

15° / 10°

Subota

04.05.

17° / 10°

Nedjelja

05.05.

20° / 10°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Vraća se Aguero, poznat čak i klub

Izvor: EPA-EFE

Fudbal

Comments 0

Vraća se Aguero, poznat čak i klub

Izvor: Sportske.net

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Bivši argentinski fudbaler Serhio Kun Aguero mogao bi da se vrati iz penzije u narednom periodu, otkriveno je tokom njegovog "strima" na mreži "Tvič".

Najbolji strijelac u istoriji Mančester sitija je 2021. godine bio prinuđen da okonča igračku karijeru zbog srčanih smetnji koje je uočio u jednom ligaškom nastupu za Barselonu nedugo pošto je stigao u klub.

Od tada, Aguero se okrenuo "strimerskoj" karijeri na "Tviču" gdje je vrlo redovan i ima veliku popularnost među fudbalskim fanovima. Nedavno je bio aktivan nastupajući na turniru Sedam kraljeva u organizaciji Đerara Pikea, a u pitanju je bila skraćena verzija velikog fudbala.

No, sada ima još veće aspiracije, što je otkrio tokom svog "strima". Naime, postoji mogućnost da se vrati profesionalnim obavezama i čak je pozvao svog kardiologa tokom prenosa.

"Ljudi me pitaju i ne znam, šta ti imaš da kažeš? Da li sam spreman za 20 minuta akcije. Možda 10?", upitao je Argentinac svog kardiologa, na šta mu je ovaj odgovorio:

"Nećeš imati nikakvih problema ukoliko igraš toliko vremena. Ali, moramo studiozno da pristupimo tome. Da trčiš kao da je utakmica, kada si pod pritiskom protivničkih igrača... Ako napraviš dribling ili slično. To moramo da ispitamo i dobro se pripremimo. Zato bih ti poručio: 'Spremaj se, ima nade'! Moguće je da ćeš moći da pružiš kraći period na utakmici".

To je obradovalo Serhija Aguera i odmah su njegovi fanovi počeli sa pitanjima gdje bi eventualno zaigrao ukoliko bi se vratio. Pozivali su ga prije svega navijači Independijentea, njegovog dječačkog kluba.

"Ako me Karlitos (op.aut. Tevez, trener Independijentea) pozove, šta očekujete od mene da uradim", upitao je Kun sve gledaoce.

On je takođe otkrio da je posliije Barselone, plan bio da zaigra u Independijenteu barem pola godine ili čitavu sezonu.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR