21 °

max 21 ° / min 9 °

Subota

27.04.

21° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 13°

Srijeda

01.05.

21° / 16°

Četvrtak

02.05.

19° / 13°

Petak

03.05.

18° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Rakojević: Mislim da možemo bolje nego što prikazujemo

Fudbal

Comments 0

Rakojević: Mislim da možemo bolje nego što prikazujemo

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Za razliku od A i omladinske reprezentacije koje su ovih dana bile na visini zadatka, naša mlada selekcija nije se proslavila u dva kvalifikaciona meča na domaćem terenu.

Nakon remija bez golova sa Jermenijom, četa Nikole Rakojevića danas je poražena od Finske 2:1 i tako već na polovini ciklusa izgubila gotovo sve šanse da se upusti u borbu za visok plasman u grupi E.

“Žao mi je što nije bilo drugačije danas, iako mislim da smo zaslužili da bude bolji rezultat. Bili smo agresivniji i tačniji u pasu nego protiv Jermenije. Samo prisustvo Viktora Đukanovića donijelo je mnogo i pokazalo se šta znači za ovu reprezentaciju. Kada se vratimo na utakmicu protiv Albanije gdje smo imali i njega i Andriju Radulovića i Vasilija Adžića bili smo dominantni toliko koliko se igralo. Rezultatski nismo dobro prošli u ovom ciklusu, to je definitivno. Mislim da smo mnogo više zaslužili danas“, rekao je poslije meča odmah.

Do kraja kvalifikacija će davati šansu igračima koji igraju u Prvoj crnogorskoj fudbalskoj ligi, kao što je to i do sada radio.

“Razmišljam da šansu dajem onima koji igraju u našoj ligi jer mislim da je to odskočna daska za njihovu karijeru. To je nešto što ću forsirati i dalje. Koliko oni mogu i u kakvoj su taktičkoj, tehničkoj i fizičkoj spremi to je drugo. Mali pomak možemo da napravimo za kratko vrijeme, ali tako je kod svakoga. Ova grupa se ponaša korektno, makar ovi koji su bili danas tu. Mislim da možemo bolje nego što prikazujemo u ovom ciklusu“, zaključio je Rakojević.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR