14 °

max 15 ° / min 7 °

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

25° / 15°

Srijeda

01.05.

22° / 13°

Četvrtak

02.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Niksi žele zvijezdu Toronta

Košarka

Comments 0

Niksi žele zvijezdu Toronta

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Njujork Niksi željeli bi da u svoje redove dovedu prvu zvijezdu Toronto Reptorsa Kavaja Lenarda i zbog toga žele da se sastanu sa igračem i njegovim agentom.

Slavna Njujorška franšiza se već neko vrijeme nalazi u problemima i na ljetnjoj pijaci tražiće svog potencijalnog spasioca.

Upravo bi Kavaj Lenard mogao da bude jedan od tih ljudi, koje će u budućnosti ljudi u njujorškom Medison Skver Gardenu nazivati herojem i pjevati mu hvalospjeve.

Niksi nisu igrali u velikom finalu još od 1999. godine i one generacije predvođene Markusom Kembijem, Patrikom Juingom, Latrelom Sprivelom, Lerijem Džonsonom i ostalima kada su glatko poraženi od San Antonio Sparsa poslije velikog broja povreda.

Pokušali su da sa Karmelom Entonijem i Amarijem Stodemajerom ponovo dođu u tu situaciju, ali tim jednostavno nije bio dovoljno snažan za takav podvig. Ovog ljeta, kao što smo više puta ponovili, na agenciji će biti velikog broja slobodnih igrača i Niksi će pokušati da se pojačaju.

Oni u svom "seleri kepu" imaju dovoljno prostora za dva maksimalna ugovora i jedan bi željeli da potroše na Kavaja Lenarda, pa su zbog toga zainteresovani da organizuju sastanak sa Lenardom i njegovim agentom, kako prenosi Njujork Post.

Generalni menadžer Niksa Skot Peri nada se da će Kavaj izabrati Medison Skver Garden za svoj novi dom, a kako se po medijima "šuška" Niksi su ozbiljno zainteresovani da putem trejda dovedu i Entonija Dejvisa.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR