21 °

max 21 ° / min 6 °

Ponedjeljak

30.03.

21° / 6°

Utorak

31.03.

15° / 7°

Srijeda

01.04.

7° / 3°

Četvrtak

02.04.

13° / 1°

Petak

03.04.

15° / 3°

Subota

04.04.

17° / 6°

Nedjelja

05.04.

18° / 6°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Šestorica članova Fenerbahčea ima simptome virusa korona

Košarka

Comments 0

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Šestorica članova Fenerbahčea ima simptome virusa korona

Predsjednik košarkaškog kluba Fenerbahče, Ali Koč, izašao je u javnost i saopštio da šest članova Fenerbahčea ima simptome virusa korona.

Dakle, istakao je - članova, jer se odnosi i na igrače i na članove organizacije i stručni štab. Ali nije pričao o imenima. Samo se zna da je menadžer tima Čenk Renda ostao u bolnici poslije ispitivanja.

"Volio bih da vas informišem o timu Fenerbahčea. Neki od naših igrača i stafa imaju simptome. Poslije odrađenih testova, šest osoba, a nisu svi među njima igrači, imaju simptome. Uzorci su poslati u Ministarstvo zdravlja. Kada dobijemo informacije, informisaćemo vas o svemu. Na svu sreću, niko nije morao da ostane u bolnici osim našeg administrativnog menadžera Čenka Rende", istakao je predsjednik Fenerbahčea.

Dakle, i dalje se sa sigurnošću ne zna ko ima virus korona, a ko ne. Do sada su se kao igrači koji bi to potencijalno mogli da budu pominjali Kostas Slukas, Ahmet Duverioglu, Jan Veseli i Điđi Datome.

Međutim, to su sve nagađanja, sačekaćemo rezultate testova kada će Fenerbahče zvanično reći ko je iz tog kluba pozitivan, a ko ne.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR