11 °

max 15 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

15° / 8°

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 14°

Srijeda

01.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Budućnost Bemax od danas ponovo na okupu

Košarka

Comments 0

Budućnost Bemax od danas ponovo na okupu

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Košarkašice Budućnosti Bemax od danas su ponovo na okupu. Nakon dva mjeseca pauze i proslave titule šampiona WABA lige, Podgoričanke su danas nastavile sa treninzima.

Poštujući propisane mjere podgorički klub okupio je igračice (nedostaju samo Patricia Bura, koja je u Zagrebu i Anđela Bigović, zbog povrede), koje će po planu i programu stručnog štaba u početku raditi u grupama. Baš zbog toga tokom prvog radnog dana ,,plave“ su kombinovale teretanu i rad u dvorani, koja je opet u službi sportista.

-Lijepo je da smo opet na okupu. Nakon perioda bez treninga, sve smo sa nestrpljenjem očekivale da se ponovo okupimo i nastavimo sa radom. Drago mi je da je situacija znatno bolja i da se svi nekako vraćamo svojim obavezama. Iako je sezona u WABA ligi završena, ovaj period biće koristan da prije svega radimo na sebi i da napredujemo – kazala je Milena Jakšić, prvotimka podgoričkog kluba.

Osim seniorski, danas su sa treninzima krenule i mlađe selekcije podgoričkog kluba. Djevojčice iz više uzrasnih kategorija razvrstane su po grupama, a period između dvije sezone najviše će koristiti njima, kako bi naredne sezone bile još bolje.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR