14 °

max 20 ° / min 12 °

Srijeda

15.05.

20° / 12°

Četvrtak

16.05.

24° / 14°

Petak

17.05.

23° / 16°

Subota

18.05.

25° / 16°

Nedjelja

19.05.

26° / 18°

Ponedjeljak

20.05.

27° / 18°

Utorak

21.05.

26° / 17°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Sjajan potez NBA zvijezde

Košarka

Comments 0

Sjajan potez NBA zvijezde

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Hjuston Roketsi su odigrali 12 mečeva u plej-ofu ove sezone, ispali su u drugoj rundi od Los Anđeles Lejkersa (1:4), koji su sada nadomak titule.

Sada su se pojavile i informacije u američkim medijima vezane za Rasela Vestbruka, koje pokazuju da je zaista veliki čovjek.

Sjajni plejmejker je često na udaru kritika zbog svog stila igre, koji bi mnogi nazvali sebičnim, bio je optuživan da "pumpa" statistiku dok je igrao u Oklahomi, a sada u tandemu sa Džejmsom Harednom nije uspio da odvede Roketse dalje od polufinala Zapada, što su mnogi iskoristili da nastave sa kritikama.

Ipak, svi pravi ljubitelji košarke se mogu složiti da je Vestbruk jedan od najboljih košarkaša u NBA u ovom trenutku, prava je "tripl-dabl mašina" i jedan od najboljih u istoriji kada se pogleda tripl dabl statistika.

Sada bi i generalno negativno mišljenje o njemu moglo dodatno da se promijeni, nakon što je u medije procurjela sjajna priča vezana za beka Hjustona.

Naime, pri odlasku iz "mehura" u Orlandu, Vestbruk je osoblju hotela u kojem je bio smješten ostavio bakšiš u iznosu od osam hiljada dolara!

Američki mediji su uspjeli da dođu i do samog košarkaša, koji je potvrdio da je ostavio veliki bakšiš, ali nije htio da otkrije o kojoj sumi je riječ.

"Sjajno su vodili računa o nama. Uložili su puno vremena i energije kako bi svoj posao obavili na visokom nivou. Uradio sam pravu stvar i volim kada uradim pravu stvar", izjavio je Vestbruk.

Inače, bek Hjustona je svoju sobu ostavio "besprekorno čistom", kao navode mediji u SAD, Vestbruk je inače poznato po nevjerovatnoj pedantnosti.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR