25 °

max 25 ° / min 14 °

Srijeda

08.05.

25° / 14°

Četvrtak

09.05.

22° / 15°

Petak

10.05.

22° / 13°

Subota

11.05.

21° / 11°

Nedjelja

12.05.

21° / 12°

Ponedjeljak

13.05.

21° / 13°

Utorak

14.05.

19° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Košarkašice Budućnosti Bemax sjutra gostuju Vojvodini

Košarka

Comments 0

Košarkašice Budućnosti Bemax sjutra gostuju Vojvodini

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Košarkašice Budućnosti Bemax gostovaće sjutra ekipi Vojvodine 021 u okviru 3. kola WABA lige. Podgoričanke su na otvaranju sezone slavile u Banjaluci protiv Orlova (67:46), a zatim je odložen derbi protiv Celja. Sa druge strane, novosadski tim u prva dva kola ostvario je polovičan učinak – na startu je savladan Partizan 78:59, da bi zatim Vojvodina doživjela poraz u Banjaluci od Orlova 82:67.

-Nije nam išlo na ruku što je odložen meč protiv Celja, jer smo opet imale neočekivanu pauzu od dvije nedjelje. Ali, trudile smo se da i taj period iskoristimo maksimalno i da se što bolje spremimo za duel protiv Vojvodine. Pripada nam uloga favorita, ali smo svjesne da neće biti lako, da moramo biti maksimalno oprezne. Vjerujem da ćemo ispraviti i neke greške sa premijere i da ćemo u Novom Sadu djelovati još bolje – kazala je Patricia Bura, centar Podgoričanki.

Za razliku od crnogorskog i regionalnog šampiona koji je u novoj sezoni odigrao samo jedan meč, Vojvodina je pored dva u regionalnoj ligi odigrala i šest u ligi Srbije, gdje je vezala pet pobjeda. Baš zbog toga u timu iz Podgorice oprezno ulaze u ovaj meč, motivisane da stignu do novog brejka.

-Očekuje nas gostovanje Vojvodini, koja je pokazala i partijama ove sezone u ligi Srbije da će imati velike ambicije i da se radi o ozbiljnoj ekipi. Analizirali smo ih, dobro smo se spremili ovih dana i vrlo motivisane iščekujemo meč sa nadom da možemo stići do još jedne pobjede – kazala je Violeta Lazarević, centar Budućnost Bemaxa.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR