16 °

max 16 ° / min 6 °

Petak

19.04.

16° / 6°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 7°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

12° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Abazović sa Pekovićem i Radovićem: Crna Gora prepoznata kao zemlja košarke

Košarka

Comments 2

Abazović sa Pekovićem i Radovićem: Crna Gora prepoznata kao zemlja košarke

Autor: Antena M

  • Viber

Potpredsjednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović ugostio je u zgradi Vlade Nikolu Pekovića, proslavljenog sportistu i bivšeg košarkaškog reprezentativca Crne Gore i Boška Radovića, selektora muške košarkaške reprezentacije Crne Gore.

„Crna Gora je zemlja velikih sportskih talenata, a mnogi od njih dolaze iz svijeta košarke, od kojih je jedan od najprepoznatljivijih Nikola Peković“, saopštio je Abazović.

On je, kako se dodaje, naveo da je Crna Gora u regionu i Evropi prepoznata kao zemlja košarke, sa klubovima koji je na evropskim takmičenjima dostojno predstavljaju. U tom kontekstu, potpredsjednik je naglasio značaj koji za ovaj prostor ima regionalna ABA liga, u čijim takmičenjima učestvuje više crnogorskih klubova i koji su dobra baza za stvaranje reprezentativaca. Potpredsjednik Abazović je pohvalio uspjehe koje se u prethodnom periodu postigle košarkaške reprezentacije Crne Gore i poželio puno uspjeha u narednom periodu.

Sastanak je bio prilika da u prijatnoj atmosferi sagovornici porazgovaraju i o NBA karijeri proslavljenog košarkaša Nikole Pekovića, kojem se potpredsjednik zahvalio na promociji i predstavljanju Crne Gore u najjačoj ligi na svijetu. Peković i Radović su potpredsjedniku Vlade Abazoviću uručili i prigodne poklone, saopšteno je iz kabineta Abazovića.

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

Andjela

Koliko puta je Pekovic zaigrao u dres reprezentacije?