15 °

max 20 ° / min 9 °

Subota

27.04.

20° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 12°

Srijeda

01.05.

20° / 15°

Četvrtak

02.05.

18° / 13°

Petak

03.05.

19° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Podgorica domaćin fajnal fora WABA lige

Košarka

Comments 0

Podgorica domaćin fajnal fora WABA lige

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Šesti put u istoriji, a treći uzastopno Ženski košarkaški klub Budućnost Bemax biće organizator fajnal fora WABA lige. Bord regionalnog takmičenja donio je jednoglasnu odluku ds se završni turnir 23. i 24.marta održi u "Bemax areni".

Rok za prijavljivanje za organizaciju završnog turnira trajao je do danas u podne, a Bord WABA lige odluku da domaćinstvo dobije ponovo Budućnost Bemax obrazložio je činjenicom da Podgorica i ŽKK Budućnost Bemax imaju ubjedljivo najbolje uslove u regionu, te da su završni turniri u našem gradu, posebno u posljednje dvije godine bile spektakl kakav prevazilazi granice ženske košarke.

Podgorica će na taj način šesti put biti organizator završnice regionalnog takmičenja, a treći put zaredom. Podgorički klub je 2014. i 2016. godine bio organizator fajnal fora u SC,,Morača", a 2017. u dvorani Univerziteta Crne Gore, a ove godine, baš kao i prethodne dvije utakmice će biti odigrane u,,Bemax areni".

-Izuzetno nam je zadovoljstvo što smo dobili organizaciju završnog turnira. Zahvaljujem se Bordu WABA lige koji je prepoznao naš napor da konstantno dajemo doprinos što boljoj promociji ženske košarke i samim tim damo dodatni pečat i ovom takmičenju. Ipak, najveću zahvalnost naš klub duguje generalnom sponzoru, kompaniji "Bemax", bez kojeg bi sve ovo bilo nezamislivo. Naš sponzor maksimalno podržava ove djevojke, a nakon još jedne sjajne sezone dobili smo dodatnu podršku da se prijavimo i za organizaciju završnog turnira u seniorskoj konkurenciji kako bi priredili još jedan spektakl, a samim napravili veliku promociju ženske košarke- rekao je Zoran Vujičić, direktor kluba.

Prvi čovjek crnogorskog šampiona nada se da će Budućnost Bemax još jednom biti dobar domaćin, a očekuje i dobru posjetu u "Bemax areni"...

-Mislim da je naša nikad mlađa ekipa zaslužila da na svom terenu odigra dva najvažnija meča u sezoni. Kao što je poznato u sezonu smo ušli znatno podmlađeni, bez velikih rezultatskih imperativa, ali kako je sezona odmicala pokazalo se da su mlade igračice napredovale i da smo zasluženo došli do situacije da budemo prvi na kraju ligaškog dijela, a trenutno imamo samo jedan poraz. Podgorica je i ranije dobijala sve čestitke za organizaciju, a s obzirom da će opet igrati u,,Bemax areni", koja je prošle godine bila domaćin najbolje ikad organizovane zavrsnice nadam se da ponovo možemo iz Podgorice poslati lijepu sliku regionu - uvjeren je Zoran Vujičić.

Pored Budućnosti, mjesto na fajnal foru osigurao ie šampion Cinkarna Celje, dok se za preostala dva mjesta bore Sloga, Orlovi i Montana.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR