22 °

max 22 ° / min 9 °

Subota

27.04.

22° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 13°

Srijeda

01.05.

21° / 16°

Četvrtak

02.05.

19° / 13°

Petak

03.05.

18° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Kamenjaš pred Igokeu: Da opravdamo ulogu favorita

Košarka

Comments 0

Kamenjaš pred Igokeu: Da opravdamo ulogu favorita

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Poslije pauze zbog Kup takmičenja i početka kvalifikacija za Eurobasket, košarkaši Budućnosti Voli kompletirali su redove pred završnicu ligaškog dijela ABA lige.

Podgorički tim priprema se za veoma važnu utakmicu, koja izabranike Andreja Žakelja čeka u ponedjeljak u “Morači” protiv Igokee.

“Vratili smo se nakon reprezentativne pauze i nadam se da ćemo nastaviti u istom ritmu i u jakom tempu kao prije pauze, kada je u pitanju ABA liga. Sigurno da nas očekuje jedna dobra utakmica protiv Igokee, u ovom trenutku mi smo favoriti i to moramo pokazati na našem domaćem terenu”, rekao je centar “plavih” Kenan Kamenjaš.

Budućnost je trenutno najbliži pratilac vodećem timu Crvene zvezde i pokušaće da u posljednjih šest kola sačuva drugo mjesto pred plej of.

Nakon 20 kola Budućnost ima 15 pobjeda i pet poraza, trijumf više od Partizana, a dva manje od Crvene zvezde.

“Svi znaju da želimo da ostanemo na drugom mjestu i da imamo prednost domaćeg terena i u polufinalu plej ofa. Imamo dobar raspored u nastavku takmičenja, dolazi nam direktni rival za drugu poziciju, imamo susret sa Partizanom u našoj Morači i vjerovatno će taj susret odlučivati o drugoj poziciji. Ipak, i drugi mečevi su važni kao i taj protiv Partizana jer nemamo luksuz da izgubimo druge mečeve jer samim tim i gubimo prednost. Očekuje nas i težak meč u Ljubljani, već iduće kolo nakon Igokee i mislim da imamo dobru šansu da održimo drugu poziciju, da odbranimo prednost domaćeg terena do finala”, dodao je Kamenjaš.

Budućnost Voli će Igokeu dočekati u ponedjeljak od 19 sati u dvorani “Morača”.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR