29 °

max 35 ° / min 23 °

Nedjelja

05.07.

35° / 23°

Ponedjeljak

06.07.

35° / 24°

Utorak

07.07.

32° / 23°

Srijeda

08.07.

32° / 20°

Četvrtak

09.07.

33° / 18°

Petak

10.07.

35° / 20°

Subota

11.07.

35° / 22°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Zlatičanin kod Janovića: "Čast mi je da boksujem pod crnogorskom zastavom"

Izvor: Foto: Ministarstvo sporta

Ostalo

Comments 0

Autor: Milena Aprcović

  • Viber

Zlatičanin kod Janovića: "Čast mi je da boksujem pod crnogorskom zastavom"

Ministar sporta i mladih Nikola Janović primio je Dejana Zlatičanina uoči bokserskog spektakla u SC Morača i meča u nedjelju sa Viškanom Murzabekovim.

Janović je tom prilikom istakao da ga posebno raduje što je Zlatičanin upravo želio da svojoj publici u Crnoj Gori podari ovako značajan bokserski spektakl.

"Zaista mi je drago što je Dejan upravo odabrao da, zajedno sa drugim bokserima, priredi ovako značajan sportski događaj svim ljubiteljima boksa u Crnoj Gori. Njemu i ostalim našim bokserima želim da nas u nedjelju obraduju sa pobjedama ali i ako bude poražen Dejan će za nas uvijek biti svjetski šampion kojem smo zahvalni zbog ogromnog uspjeha koji je ostvario u ovom sportu", kazao je ministar Janović.

Zlatičanin je posebno zahvalio ministru Janoviću na prepoznavanju i vrednovanju pravih rezultata u sportu i istakao da mu je uvijek velika čast boksovati pod crnogorskom zastavom.

Iz Ministarstva podsjećaju da je Zlatičanin stekao status vrhunskog sportiste i doživotnu mjesečnu naknadu od Ministarstva sporta i mladih na osnovu osvajanja šampionskog pojasa u lakoj kategoriji u naprestižnijoj WBC verziji što je ujedno i najveći rezultat crnogorskog boksa.

U nedjelju će, osim njega boksovati i Nikola Sjekloća, Dilan Prašović i Momčilo Zlatičanin.

Sastanku kod Janovića su prisustvovali i Momčilo Zlatičanin u svojstvu organizatora, Todor Zečević, promoter meča, Zdravko Matović, generalni sekretar Bokserskog saveza Crne Gore i Boban Nikić, tehnički organizator. 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR