16 °

max 21 ° / min 14 °

Utorak

16.04.

21° / 14°

Srijeda

17.04.

15° / 10°

Četvrtak

18.04.

13° / 7°

Petak

19.04.

13° / 7°

Subota

20.04.

15° / 5°

Nedjelja

21.04.

12° / 7°

Ponedjeljak

22.04.

14° / 7°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Gipsy King preko Vajldera došao do WBC krune

Izvor: EPA-EFE/ETIENNE LAURENT

Ostalo

Comments 0

Gipsy King preko Vajldera došao do WBC krune

Izvor: sportklub

Autor: Gordana Đuračić

  • Viber

Britanski bokser Tajson Fjuri osvojio je titulu svjetskog šampiona u WBC verziji, pošto je tehničkim nokautom u sedmoj rundi savladao dosadašnjeg šampiona Dionteja Vajldera.

Prije nešto više od godinu dvojica boksera imali su meč koji je završen neriješenim rezultatom. Vidjelo se da je upravo zbog tog meča, u kojem smatra da je zaslužio pobjedu, Fjuri bio izuzetno motivisan. Od samog starta "Gipsy King" je pritisnuo Vajldera, koji ni u jednoj rundi gotovo da nije bio ravnopravan rival.

Fjuri je dominirao, par puta oborio na zemlju protivnika i u sedmoj rundi, usljed prilično neravnopravne borbe, sudije su prekinule meč, a Britanac je tehničkim nokautom došao do pobjede.

"Vajlder je veliki borac i ratnik. Biće on ponovo šampion, ali moram da kažem - Kralj se vratio na tron", rekao je Fjuri po završetku meča.

Tajson Fjuri je od Vajldera uzeo WBC pojas, dok je vlasnik WBA, IBF, WBO pojasa Entoni Džošua i moguće je da bismo uskoro mogli, koliko već sljedeće godine, da gledamo okršaj za ultimativnog svjetskog šampiona. Vajlderu je ovo prvi poraz u profesionalnoj karijeri.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR