14 °

max 14 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 14°

Srijeda

01.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
CEDIS podržao karate klub Omladinac

Ostalo

Comments 0

CEDIS podržao karate klub Omladinac

Autor: Antena M

  • Viber

Crnogorski elektrodistributivni sistem nastavlja sa podrškom Karate klubu “Omladinac” iz Podgorice. Ugovor o sponzorstvu zaključen je na četiri hiljade eura, a ulaganjem u sve trofejniji sport CEDIS potvrđuje da mu je i u redovnim i u vanrednim okolnostima  društvena odgovornost i briga za dobrobit zajednice na vrhu ljestvice prioriteta.  

“Karatisti “Omladinca” su od 2011. nizali uspjehe na domaćim i međunarodnim takmičenjima. Situacija sa COVID 19 u 2020. godini poremetila je ritam sportskih dešavanja i uskratila članovima Kluba mogućnost da pokažu svoje znanje, vještine i talenat. No, i pored svih izazova, uslovljenih koronavirusom, prošle godine su uspjeli da se okite sa tri odličja, i to srebrnom medaljom u kategoriji mlađih seniora i dvije bronzane medalje u kategoriji kadeta na evroskim takmičenjima. Ljubav prema ovom sportu i sjajni rezultati koje postižu motivišu ove mlade ljude i njihove trenere da na najbolji način promovišu svoj klub, grad i državu. Mi u CEDIS-u smo ponosni na njih i njihove uspjehe i zadovoljstvo nam je što smo njihovi partneri. Nadamo se da ćemo se i ove godine zajedno radovati novim uspjesima”, kazala je Marija Jovović, šefica Službe za korporativne komunikacije u CEDIS-u.   

Brojne medalje, kojima su se okitili članovi Karate kluba “Omladinac”, uticale su na status ovog olimpijskog sporta u crnogorskim okvirima. Velika zasluga za to pripada Marini Raković,  najuspješnijoj u porodici “Omladinac”.

“Podrška CEDIS-a izuzetno je važna za naš klub, ali i karate sport  u Crnoj Gori. Uz tu podršku, koja traje već tri godine, omogućeno nam je da se kvalitetnije pripremamo, posebno za međunarodna takmičenja. Vjerujem da ćemo se ove godine zajedno radoviti našim uspjesima na evropskim i svjetskim takmičenjima i da ćemo vam se medaljam odužiti za nesebičnu podršku koju nam pružate”, zaključila je Raković.

CEDIS od osnivanja izdvaja značajna sredstva za podršku crnogorskom sportu. Vrijednost ugovora o sponzorstvu, koji su zaključeni samo tokom prethodne godine, iznosi blizu 80 hiljada eura.

"Naši najvažniji partneri su Vaterpolo i plivački savez, Rukometni savez, Streljački savez i, naravno, Karate klub “Omladinac”, zaključeno je u saopštenju.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR