14 °

max 15 ° / min 7 °

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

25° / 15°

Srijeda

01.05.

22° / 13°

Četvrtak

02.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Galeb četvrti put zaredom osvojio Kup

Ostalo

Comments 0

Galeb četvrti put zaredom osvojio Kup

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Četvrti put zaredom odbojkašice Galeba osvojile su Kup Crne Gore! Izabranice Nikole Masoničića u finalu, odigranom u utorak u Baru, savladale su svog gradskog i ujedno najvećeg rivala Luku Bar rezultatom 3:1 (25:13, 25:22, 17:25, 25:18).

Na taj način igračice Galeba osvojile su šesti trofej u tom takmičenju, pa sada zaostaju samo jedan u odnosu na Luku Bar. Na drugoj strani, Galeb je poveo protiv Luke Bar u broju pobjeda u finalima Kupa – sada je 4:3.

“Zadovoljan sam nakon osvajanja Kupa, odigrali smo dobar meč, pogotovo prva dva seta u kojima smo izgledali jako dobro. U tim setovima Luka Bar je izgledala dosta nervozno i nesigurno, osjetilo se odsustvo njihove najbolje igračice Melise Cenović. S druge strane, mi smo u trećem setu malo pali, ušli u neku nervozu, vjerovatno se prepali pobjede, ali smo već početkom i sredinom četvrtog seta preuzeli konce igre u svoje ruke i mislim da smo zasluženo osvojili Kup. Zadovoljan sam igrom, zadovoljan sam odnosom djevojaka tokom čitave sezone i na treninzima i na utakmicama. Mislim da je ovo lijepa nagrada za sve”, istakao je trener Galeba Nikola Maoničić.

Pehar pobjedniku Kupa, ekipi Galeba, uručio je predsjednik Odbojkaškog saveza Crne Gore Cvetko Pajković.

Zlatne medalje osvajačima Kupa, ekipi Galeba, uručio je Nenad Vujanović, član Upravnog odbora OSCG.

Srebrne medalje uručio je Igor Vušurović, saradnik za razvoj odbojke u OSCG i osvajač zlatne olimpijske medalje.

Za najbolju igračicu finala (MVP) izabrana je Nevena Vukčević, a priznanje joj je uručila Tatjana Bokan, kapiten crnogorske reprezentacije.

“Prvo bih čestitala igračicama Galeba na sjajnom meču. Mi smo u utakmicu ušle kao favoritkinje i to smo na kraju opravdale. Bila je sjajna utakmica, odigrale smo vrhunski u većem dijelu susreta i na kraju zasluženo slavile. Mnogo sam srećna i čestitam mojim saigračicama”, kazala je Nevena Vukčević, koja je osvojila 32 poena!

Galeb – Luka Bar (25:13, 25:22, 17:25, 25:18)

Bar – Dvorana SC “Topolica”. Igrano bez prisustva publike.

Sudije: Sonja Simonovska i Predrag Beljkaš (oboje iz Bara).

Galeb: Bojić 5, Krivokapić 2, Dragojević 6, Đurašić, Labović (libero), Petranović 19, Knežević, Kovačević, Tuševljak 9, Vukčević 32, Mašanović (libero), Medin, Vlaović.

Luka Bar: Petrović 12, N. Tvrdišić (libero), Adžić, Hodžić, Kovačević 7, Pepđonović, Martinović, T. Tvrdišić 1, Vukoslavčević 4, Vuković 23, Smolović (libero), Raičević, Ražnatović 1, Dabanović 6.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR