16 °

max 16 ° / min 6 °

Subota

20.04.

16° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 7°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 8°

Utorak

23.04.

13° / 10°

Srijeda

24.04.

12° / 9°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

16° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Vasilije Jakšić predložen za sportistu godine u Crnoj Gori

Ostalo

Comments 2

Vasilije Jakšić predložen za sportistu godine u Crnoj Gori

Autor: Mia Zeković

  • Viber

Auto i karting savez Crne Gore predložio je Vasilija Jakšića za najboljeg sportistu naše zemlje u 2022. godini.

Iza Kotoranina je sjajna sezona u kojoj je postao prvak Evrope.
“Ovaj mladi automobilista je ove godine postigao istorijski rezultat u automobilizmu u našoj državi i donio jedino evropsko zlato u Crnu Goru. Naime,Vasilije Jakšić se automobilizmom počeo baviti 2015. Godine . Član je AMSK “ Kotor” iz Kotora. U sportskoj karijeri je osvojio četiri titule šampiona Crne Gore na brdskim stazama i samim tim ove godine osvojio Zlatnu kacigu. Takođe, ovaj uspješni automobilista je gradio karijeru i na evropskim stazama. Tri puta bio prvak Centralno – evropske zone CEZ takmičenje, pod okriljem FIA-e (Svijetska automobilisticka federacija). Ove takmičarske sezone se ovaj mladi Kotoranin oprobao i na evropskim stazama gdje je osvojio titulu prvaka Evrope (EHC) u automobilizmu u ukupnom poretku od 137 takmičara na brdskim stazama za 2022.godinu pod okriljem FIA (Svijetska automobilisticka federacija)”, saopšteno je iz Auto i karting saveza naše zemlje koje potpisuje Željko Banićević, predsjednik Saveza.

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

JelenaNK

Rodila majka šampiona i odgojila uz prave vrijednosti! 100 godina živio! A ovo bili samo počeci jer samo takve sinove Crna Gora treba da ima za šampione jer si je svuda dostojansteno i s ljubavlju predstavio kao drugu majku svoju! Hvala ti!

@@@@

Crnogorski automobilisti su uvjek bili najvisa klasa koju su decenijama pokazivali diljem SFRJ ali ovo je kruna na sve pokazano i apsolutno je zasluzio titulu,BRAVO SAMPIONE!!!!