8 °

max 15 ° / min 8 °

Srijeda

24.04.

15° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

17° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 11°

Ponedjeljak

29.04.

25° / 14°

Utorak

30.04.

25° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Koji je tvoj srećan broj?

Ostalo

Comments 7

Koji je tvoj srećan broj?

Autor: Mia Zeković

  • Viber

Da li ste primjetili da vam neki brojevi donose sreću? Ukoliko imate svoje srećne brojeve pravo je vrijeme da ih iskoristite, jer vas u Meridianu svakog ponedeljka u januaru očekuju super pokloni.

O čemu se radi?

Meridianov Novogodišnji kalendar vam donosi sjajne promocije svakog dana, gdje imate priliku da osvojite nevjerovatne poklone, bonuse i besplatne spinove, pa tako svakog ponedeljka odigrajte svoje srećne brojeve, jer imate priliku da osvojite sat.

Budi ti igrač sa najviše odigranih tiketa na Lucky 6 i Lucky 5 i uđi u novu godinu sa novim modnim detaljem. Ono što je bitno, jeste da ne morate da gledate da li su vam tiketi gubitni, jer u promociji učestvuju i dobitni i gubitni tiketi koji su odigrani u ponedeljak sa minimalnom uplatom 0,50€ po tiketu.

REGISTRUJ SE PREUZMI BONUS!

Sve novajlije u Meridianu očekuje poseban BONUS DOBRODOŠLICE! Ako još uvijek nemate registrovan nalog pravo je vrijeme da se sada REGISTRUJETE! Nekoliko trenutaka nakon registracije na vaš nalog će biti uplaćeno 5€ bonusa i 200 besplatnih spinova, i sve to bez uplate depozita. 

Vaša zabava počinje i prije nego što uplatite depozit na nalog!

Ali ni to nije sve!

Još par dana je ostalo do završetka promocije Secret Santa, gdje imate priliku da osvojite Macbook, iPhone 14+, Apple watch i 2 Amazfit sata. Pored toga tu su i sport i kazino bonus. Ukoliko još uvijek niste učestvovali u promociji nije kasno, možete početi sada i biti jedan od 23 srećna dobitnika koja nagrađujemo.

I nemojte brinuti ako su vam tiketi odigrani ponedeljkom gubitni, jer na sve gibitne tikete odigrane u ponedeljak putem IOS ili Android aplikacije vraćamo 5% cashback!

Neka ponedeljak bude vaš srećan dan.

Komentari (7)

POŠALJI KOMENTAR

jakov

Standardno dobre promocije...Samo tako nastavite!