22 °

max 36 ° / min 20 °

Subota

27.07.

36° / 20°

Nedjelja

28.07.

38° / 23°

Ponedjeljak

29.07.

38° / 25°

Utorak

30.07.

36° / 22°

Srijeda

31.07.

37° / 20°

Četvrtak

01.08.

38° / 22°

Petak

02.08.

36° / 22°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Abazović sa predstavnicima Džudo saveza: Crna Gora domaćin Evropskog prvenstva za seniore 2025.

Ostalo

Comments 1

Abazović sa predstavnicima Džudo saveza: Crna Gora domaćin Evropskog prvenstva za seniore 2025.

Autor: Antena M

  • Viber

Predsjednik Vlade Dritan Abazović sa ministrima Aleksandrom Damjanovićem i Vasilijem Laloševićem primio je delegaciju Džudo saveza Crne Gore na čelu sa predsjednikom Jovicom Rečevićem.

Predstavnici džudo saveza su informisali članove Vlade da je Crna Gora od Evropske džudo federacije u konkurenciji Gruzije, Holandije i Slovenije dobila povjerenje za organizaciju Evropskog prvenstva za seniore 2025. godine.

„Ponosni smo na ovu odluku i spremni da sve raspoložive kapacitete stavimo u službu organizacije ovog velikog događaja. Posebno bih se zahvalio Vladi Crne Gore bez čije podrške ovako nešto ne bi bilo moguće“, kazao je Jovica Rečević predsjednik Džudo saveza Crne Gore.

Premijer Abazović je čestitao rukovodstvu Džudo saveza na ovom uspijehu i istakao da je riječ o jednom od najvećih sportskih događaja čiji će Crna Gora biti domaćin.

„Sa posebnim zadovoljstvom sam primio ovu vijest i radujem se što smo u prilici da podržimo jednu ovakvu manifestaciju“, istakao je premijer.

Na sastanku je ocijenjeno da je u narednom periodu potrebno intenzivno raditi na organizaciji Evropskog prvenstva za seniore u džudou, te iskazana spremnost da se u saradnji sa privredom i Savezom stvore sve pretpostavke za organizaciju ovog takmičenja na najvišem nivou.

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

Radivoje

Jeste li cestitali i onome sa srpskom zastavom.