34 °

max 34 ° / min 22 °

Nedjelja

23.06.

34° / 22°

Ponedjeljak

24.06.

31° / 20°

Utorak

25.06.

31° / 20°

Srijeda

26.06.

33° / 22°

Četvrtak

27.06.

30° / 20°

Petak

28.06.

31° / 20°

Subota

29.06.

32° / 21°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Telekom duže od deceniju i po zlatni sponzor „Sokola“

Ostalo

Comments 0

Telekom duže od deceniju i po zlatni sponzor „Sokola“

Autor: Antena M

  • Viber

Crnogorski Telekom će i ove godine biti zlatni sponzor fudbalske reprezentacije Crne Gore, saopšteno je iz kompanije.

"Saradnja koja traje duže od deceniju i po, potvrđena je potpisivanjem Ugovora o sponzorstvu u Kući fudbala, dok je događaj upriličen povodom nastavka podrške Telekoma bio i idealna prilika za razgovor o planovima i razmjenu ideja predsjednika FSCG Dejana Savićevića sa izvršnim direktorom Telekoma Stjepanom Udovičićem i Predragom Perkovićem direktorom Komercijalnog sektora"; navode u saopštenju.

Ovom prilikom Savićević je Udovičiću uručio dres reprezentacije sa brojem 17 koji označava broj godina uspješne saradnje.

Direktor Telekoma je istakao, da podrška fudbalu u Crnoj Gori predstavlja posebno zadovoljstvo, imajući u vidu društvenu važnost ovog sporta i nesumnjiv potencijal, i poželio novom Selektoru i reprezentaciji odlične rezultate u predstojećem periodu. 

„Telekom i Fudbalski savez imaju ozbiljnu istoriju, bili smo podrška u vrijeme rezultata koji se pamte i uvjeren sam da ćemo zajedno nastaviti da iznenađujemo. Ukoliko bi trebalo u par riječi da opišem ličnu impresiju crnogorskog fudbala, to bi bili nezaboravni momenti, talenat i strast.  Vjerujem u našu saradnju, vjerujem i u rezultate i aktuelnu sinergiju legendarnih aktera jugoslovenskog fudbala. Duže od deceniju i po saradnje znače tradicionalan odnos i prepoznavanje tog odnosa u široj javnosti. Smatram i da Telekomu – kao dijelu Dojče Telekoma – najvrijednijeg telekomunikacionog brenda na svijetu, i treba da pripada „zlatni“ status u okvirima crnogorskog sporta koji je dostizao izuzetan nivo. Upravo zato, sa posebnim zadovoljstvom, svojim potpisom potvrđujem da zajedno, timski, nastavljamo dalje, do nekih novih, iznenađujuće dobrih rezultata.“, kazao je direktor Telekoma.

Predsjednik Savićević ističe da je dugotrajna saradnja Crnogorskog Telekoma i Fudbalskog saveza najbolji pokazatelj dijeljenja zajedničkih vrijednosti.

„Izuzetno me raduje što danas imamo priliku da produžimo saradnju sa Crnogorskim Telekomom, partnerom koji je sa nama praktično od prvog dana postojanja Fudbalskog saveza Crne Gore. Dugotrajna saradnja sa vodećim telekomunikacionim operatorom u našoj zemlji najbolji je pokazatelj dijeljenja zajedničkih vrijednosti, posvećenosti i predanosti ostvarenju zajedničkih ciljeva. Siguran sam da ćemo u novom poglavlju naše saradnje imati priliku da zajedno proslavljamo velike uspjehe“, rekao je predsjednik Fudbalskog saveza Crne Gore.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR