9 °

max 19 ° / min 9 °

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

22° / 14°

Srijeda

01.05.

17° / 14°

Četvrtak

02.05.

16° / 12°

Petak

03.05.

17° / 11°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
"Plasman na OI najveći prioritet u 2020. godini"

Rukomet

Comments 0

"Plasman na OI najveći prioritet u 2020. godini"

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Kvalifikacioni olimpijski turnir u Podgorici se približava. Crnogorske rukometašice od 20. do 22. marta u SC ,,Morača” boriće se za Tokio.

U našem taboru vjeruju u uspjeh. Rivali su za poštovanje: prvi je Norveška, drugi Tajland i treći Rumunija. Prve dvije reprezentacije plasiraće se na OI.

Međutim, ono što je u ovom trenutku izuzetno važno je na koji način teku organizacione pripreme, o čemu je govorio predsjednik Rukometnog saveza Crne Gore Petar Kapisoda za sajt Crnogorskog olimpijskog komiteta, u rubrici "U susret Tokiju".

- Ogroman je broj zahtjeva, uslova i standarda koji moraju da se ispoštuju kako bi kvalifikacioni turnir protekao kako treba. Međutim, bili smo spremni za to, ja kao predsjednik Saveza i svi mi bili smo svjesni što nas čeka u trenutku kada smo aplicirali za organizaciju turnira. Bili smo spremni da se uhvatimo u koštac sa ogromnom organizacijom i velikim brojem izazova koji nas čekaju. Do danas je 90% svega organizovano, ostale su sitnice, međutim, te sitnice mogu da budu presudne, a ne želim da nas niko sjutra iz IHF-a tereti da smo nešto propustili, a nećemo ništa da propustimo. Najvažnije je da nastavimo priču iz Japana i da peto mjesto sa Svjetskog prvenstva dobije na još većem značaju plasmanom na Olimpijske igre", poručio je Kapisoda.

Kompletan intervju možete pročitati u rubrici "U susret Tokiju" na sajtu Crnogorskog olimpijskog komiteta ili klikom na OVDJE.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR