10 °

max 15 ° / min 8 °

Srijeda

24.04.

15° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

18° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 11°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

25° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Mogli smo više, podbacili smo u odbrani

Rukomet

Comments 0

Mogli smo više, podbacili smo u odbrani

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Budućnost je mogla da pruži više i ostavi bolji utisak na gostovanju Đeru, ali je podbacila prije svega u odbrani, kazao je trener Dragan Adžić nakon poraza od mađarskog tima (34:29) u devetom kolu DELO EHF Lige šampiona. Adžić je kazao da su njegove izabranice ostavile dobar utisak u napadu i iskoristile činjenicu što Đer nije imao tri igračice na poziciji lijevog krila, ali da je nedostajalo koncentracije u drugom poluvremenu da bi se savladao najkvalitetniji i najiskusniji protivnik u elitnom takmičenju.

- Dobro smo otvorili meč i imali dobru energiju, naročito u napadu. U odbrani nijesmo bili na visini zadatka tokom čitavog meča, odnosno na nivou koji je potreban da bi se savladao Đer. U napadu je bilo mnogo pozitivnih stvari koje smo pripremali u posljednje vrijeme, imajući u vidu to da Đer nije imao tri igračice na poziciji lijevog krila zbog pozitivnih testova na koronavirus. To smo željeli da iskoristimo i u tome smo uspjeli u najvećem dijelu prvog poluvremena, ali nije bilo dobre koncentracije u nastavku meč i Đer je to znao da kazni kao najkvalitetnija i najiskusnija ekipa. Mogli smo više u ovom momentu, mogli smo da pariramo bolje, ali podbacili smo prije svega u odbrani – kazao je Adžić.

U Ligi šampiona slijedi pauza do januara naredne godine zbog Evropskog prvenstva u Danskoj, a Adžić očekuje da će njegove izabranice biti na višem nivou u nastavku takmičenja, te da će ostvariti primarni cilj u sezoni – plasman u osminu finala elitnog takmičenja.

- Najvažnije je da sve djevojke ostanu zdrave, da budu na maksimalnom nivou na predstojećem prvenstvu u Danskoj. Ova godina je veliki izazov za sve nas, vjerujem da će kapital koji smo stekli u ovom dijelu sezone koristiti u nastavku kada nas očekuje još sedam mečeva u Ligi šampiona. Nadam se da ćemo se izboriti za osminu finala u martu naredne godine i da u boljim uslovima, prije svega u pogledu zdravlja igračica gradimo svoje ambicije – zaključio je Adžić.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR