15 °

max 15 ° / min 6 °

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 7°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 8°

Utorak

23.04.

13° / 10°

Srijeda

24.04.

12° / 9°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

16° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Srećna sam zbog pobjede i ponosna na djevojke

Izvor: Zrkb

Rukomet

Comments 1

Srećna sam zbog pobjede i ponosna na djevojke

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Duel protiv Borusije je bio očekivano težak zbog problema sa povrijeđenim igračicama, ali je ostvarena pobjeda na debiju, kazala je trener Budućnosti Bojana Popović nakon trijumfa (31:27) protiv Borusije iz Dortmunda u desetom kolu DELO EHF Lige šampiona. Popović je istakla da je ponosna na svoje igračice, što su se pobrinule da se ostvari važna pobjeda u borbi za plasman u osminu finala.

- Znale smo da će biti teško zbog problema koje imamo sa povrijeđenim igračicama. Trenirale smo dobro u protekle dvije sedmice, imamo dobru energiju, ali znale smo da Borusija trči mnogo i da je zahtjevan protivnik. Bilo je perioda u prvom poluvremenu kada se nijesmo vraćale u odbranu na pravi način, pa je protivnik u jednom trenutnu i poveo. U poluvremenu smo dogovorili da moramo da se vraćamo bolje u odbranu, drugo poluvrijeme smo otvorile na pravi način i kažnjavale smo ih lakim golovima. Srećna sam zbog pobjede, ponosna na djevojke i zahvalna im do neba, ali sada se okrećemo narednom meču – kazala je Popović.

Katarina Džaferović odigrala je čitav meč i postigla tri gola.

- U prvom poluvremenu se nijesmo dobro vraćale u odbranu i nijesmo na pravi način branile njihovu tranziciju. U nastavku smo igrale bolje u napadu, zaustavile smo njihovo najjače oružje, a to je tranzicija, što je donijelo pobjedu, uz dobru energiju koju smo imale tokom čitavog meča – kazala je Džaferović.

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

Zeljko

Srecan pocetak Bojana.Cestitam na zasluzenoj pobjedi.Monogo uspijeha u nastavku takmicenja.