15 °

max 15 ° / min 8 °

Četvrtak

18.04.

15° / 8°

Petak

19.04.

15° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 4°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 7°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Potopu evropskog prvaka nadaju se Hrvati i Slovenci

Izvor: Afp

Rukomet

Comments 0

Potopu evropskog prvaka nadaju se Hrvati i Slovenci

Izvor: mozzartsport.com

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Najtrofejniji makedonski klub Vardar možda neće igrati u novoj sezoni u Ligi šampiona jer je Evropska kuća rukometa (EHF) zaprijetila da će ga isključiti zbog dugova.

Kako je saopšteno iz Makedonije, EHF je već pokrenuo postupak protiv Vardara, a uskoro će i zvanično biti objavljen. Riječ je o dugovanjima prema igračima iz vremena kada je tim bio šampion Evrope, a još nisu isplaćena.

Vardar je počeo da sastavlja tim za sljedeću sezonu, a čeka se i ugovor sa trenerom Dejvidom Dejvisom Kamarom. Ali, ako EHF potvrdi odluku i makedonski rukometni brend dobije sankcije, onda će biti prilično teško dovesti još kvalitetnija imena jer je svima prioritet Evropa.

Vardar je u posljednjih pet godina tri puta igrao na završnom F4 turniru u Kelnu i dva puta se popeo na vrh. Šampion iz 2017. i 2019. godine imao je slične probleme prošle godine zbog finansija sa EHF-om, ali je uz garanciju od milion eura učestvovao u eliti.

Ekipe koje čekaju u redu za ulazak u grupnu fazu sa „vajld kardom” radovaće se eventualnom isključenju Vardara iz elitnog društva. Konkurencija je velika, a takvo mjesto u Ligu šampiona sa Balkana čekaju Celje iz Slovenije i PPD Zagreb iz Hrvatske.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR