18 °

max 19 ° / min 14 °

Četvrtak

02.05.

19° / 14°

Petak

03.05.

15° / 11°

Subota

04.05.

19° / 11°

Nedjelja

05.05.

20° / 11°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

21° / 12°

Srijeda

08.05.

17° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Sjajan oproštaj "lavica" i Jovanke od Podgorice: Pala i Poljska u paklu "Morače"!

Rukomet

Tag VideoTag Gallery
Comments 6

Sjajan oproštaj "lavica" i Jovanke od Podgorice: Pala i Poljska u paklu "Morače"!

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Tri od tri rukometašica Crne Gore u grupnoj fazi Evropskog prvenstva! U grupi D koja se igrala u Podgorici, "lavice" su nakon Španije i Njemačke, preslišale i Poljsku 26:23 u još jednoj nestvarnoj atmosferi u "Morači"!

Krcata "Morača" ispratila je naše đevjoke u narednu fazu na najbolji mogući način, navijači su ih nosili do nove pobjede i sa maksimalna četiri boda Jovanka i drugarice čekaju nastavak takmičenja u Skoplju.

Meč će takođe ostati zapamćen kao posljednji legendarne Jovanke Radičević pred domaćom publikom, a ona je uzvratila na sjajan način - postigla je nevjerovatnih 12 pogodaka! U suzama i pjesmi oprostila se od crnogorskih navijača, ali će sigurni smo nositi ekipu i na preostalim mečevima do velikih pobjeda!

Nije večerašnji meč bio lak, Poljakinje su bile neugodan protivnik, naročito u prvom dijelu, tokom kojeg su imale prednost. Na veliki odmor otišlo se kod rezultata 12:12.

Jovanka Radičević je sa četiri gola otvorila drugo poluvrijeme, prednost je rasla, razigrala se na drugom krilu i Ivona Pavićević, a igrom opet dirigovala Milena Raičević. Poslije gola Jovanke Radičević za 22:16, riješeno je pitanje pobjednika.

Jovanka je bila najbolja na terenu sa 12 golova, po četiri su dale Đina Malović i Ivona Pavićević, dok je Đina Jauković pogodila tri puta. 

Crna Gora će u drugoj fazi Evropskog prvenstva igrati od neđelje u Skoplju. Rivali našem timu biće Francuska, Rumunija i Holandija, a dvije najbolje ekipe iz novoformirane grupe plasiraće se u polufinale.

Komentari (6)

POŠALJI KOMENTAR

Crnogorka

HVALA LAVICE! ULJEPSALA SI NAM MNOGE TRENUTKE SVOJOM IGROM, CRVENA ZASTAVA JE SA POBJEDAMA POSTAJALA JOS CRVENIJA I LJEPSA. TVOJA LJUBAV PREMA CRNOJ GORI JE ONO STO NAS SPAJA! SVAKO DOBRO U DALJEM ZIVOTU TI ZELI JEDNA CRNOGORKA!

jovo

Zar ova dična crnogorka nije zaslužila medalju Knjaza Danila sa mačevima, i doživotnu apanažu. Crna Gora joj se nikad ne može odužiti za svu radost koju nam je podarila.