16 °

max 16 ° / min 6 °

Petak

19.04.

16° / 6°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 7°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

12° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Bar domaćin Međunarodnog rukometnog kampa

Izvor: Opština Bar

Rukomet

Tag Video
Comments 1

Bar domaćin Međunarodnog rukometnog kampa

Autor: Antena M

  • Viber

Opština Bar biće domaćin prvog Međunarodnog rukometnog kampa za djevojčice proslavljene crnogorske rukometašice Jovanke Radičević koji će se održati od 19. juna do 3. jula ove godine, saopšteno je na današnjoj konferenciji za medije u Baru.

- Tom prilikom, predsjednik Opštine Bar Dušan Raičević i Jovanka Radičević potpisali su ugovor o zajedničkoj organizaciji kampa namijenjenog talentovanim djevojčicama uzrasta od 12 do 18 godina, a čija je osnovna misija da polaznice nauči novim rukometnim vještinama, da unaprijedi njihov talenat, te da ih uz stručnu edukaciju iz oblasti sporta, psihologije i zdravih stilova života podstakne na poštovanje različitosti, razvoj timskog duha i saradnje - saopšteno je iz Opštine Bar. 

Raičević je istakao da je posebna čast i privilegija to što edukativni kamp jedne od najuspješnijih crnogorskih sportistkinja i heroina rukometnog sporta svoj život započinje upravo u Baru.

- Zahvalni smo zbog činjenice da je Jovanka prepoznala sve potencijale koje naš grad posjeduje u domenu sportske infrastrukture za organizaciju događaja ovog tipa, čime se još jednom potvrđuje da je Bar grad šampiona. Uvjeren sam da će se tokom ovog rukometnog kampa upravo u Baru formirati neke nove šampionke koje će proslaviti crnogorski rukomet, a sa tim u vezi jako raduje i činjenica da će barske djevojčice biti u prilici da aktivno učestvuju u istom. Opština će kao suorganizator, u saradnji sa Sportsko – rekreativnim centrom i ostalim subjektima, pružiti svu neophodnu podršku organizaciji ovog događaja -  naveo je Raičević.

On je izrazio uvjerenje da će kamp doprinijeti popularizaciji već snažno utemeljene rukometne priče u gradu, te da će postati tradicija kojom će se Bar u budućnosti ponositi.

Jovanka Radičević, najbolji strijelac crnogorske rukometne reprezentacije i najbolje desno krilo svijeta u ženskom rukometu rekla je da je posebno zadovoljna zbog činjenice da je upravo Opština Bar partner u organizaciji Međunarodnog kampa.

- Jako sam zahvalna Opštini Bar zbog iskazane spremnosti da podrži ovaj projekat i da zajedno stvaramo neke nove mlade „lavice“ za koje sam sigurna da će jednog dana nastupati u najljepšem dresu crnogorske reprezentacije. Prepoznali smo grad Bar kao grad sporta, a moje lično iskustvo je takvo da smo na sva velika takmičenja polazili upravo iz Bara i vraćali se sa sjajnim rezultatima. Zbog toga vjerujem da će i ova moja nova rukometna priča biti uspješna i da će uljepšati grad Bar -  rekla je Radičević.

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

Bastadur

Bravo Joke,tu smo da pomognemo na svaki način “PULENA” Bar