24 °

max 36 ° / min 21 °

Subota

27.07.

36° / 21°

Nedjelja

28.07.

38° / 23°

Ponedjeljak

29.07.

38° / 25°

Utorak

30.07.

36° / 22°

Srijeda

31.07.

37° / 20°

Četvrtak

01.08.

38° / 22°

Petak

02.08.

36° / 22°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Bojana Popović: Izgubilo se povjerenje između mene i Milene

Rukomet

Comments 1

Bojana Popović: Izgubilo se povjerenje između mene i Milene

Autor: Antena M

  • Viber

Selektorka ženska rukometne reprezentacije Crne Gore Bojana Popović je rekla da je isključivo njena odluka da u nacionalni tim ne zove Milenu Raičević.

Iskusne rukometašice nema na spisku za Evropsko prvenstvo, nakon što je nedavno suspendovana od strane Budućnost Bemaxa jer je tužila klub.

“Ja sam selektor i neko ko sastavlja spisak razmišljajući šta je u određenom momentu najbolje za reprezentaciju. Na spisku su djevojke u koje najviše vjerujem, a povjerenje je osnovna stvar u sportu. Nemam ništa protiv Milene, mislim da je moja odluka profesionalna i u ovom trenutku smatram da ove djevojke mogu da odigraju bolje jer je povjerenje mnogo veće. To povjerenje se izgubilo u posljednjih mjesec zbog svega što se dešavalo”, rekla je Popovićeva na današnjem brifingu.

Kako istiće, Milena nije “izbačena iz reprezentacije”.

"Milena je dala mnogo reprezentaciji, to niko ne poriče, niti kaže da je ona izbačena iz selekcije. Samo smatram da je u ovom momentu saradnja zbog nepovjerenja koje je nastalo nemoguća. Bolje da budem iskrena i da to na vrijeme uradim. Ovo je moja odluka i moja odgovornost. Nismo se čule”, zaključila je Bojana.

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

Bajo

Neiskrena si Bojana. Nesto drugo je u pitanju. nijesi se cula sa njom. Nijeste razgovarale. A velis da je nepovjerenje prisutno. Neko tu nije cist. Aneko ne moze da podnese da nase lavice klicu Crnoj Gori. I to je to.