13 °

max 13 ° / min 11 °

Petak

03.05.

13° / 11°

Subota

04.05.

17° / 10°

Nedjelja

05.05.

21° / 11°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

20° / 12°

Srijeda

08.05.

20° / 13°

Četvrtak

09.05.

16° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Bakić: Čast mi je i ponos što sam dio reprezentacije

Rukomet

Comments 0

Bakić: Čast mi je i ponos što sam dio reprezentacije

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Crnogorski rukometaši, koji su se u ponedjeljak okupili u okviru EHF sedmice, u naredna dva dana odigraće dva kontrolna meča protiv selekcije Gruzije.

“Lavovima” će to biti prve utakmice nakon Evropskog šampionatu u Njemačkoj početkom godine, a ujedno i dobre provjere pred majski baraž za plasman na Svjetsko prvenstvo.

U sastavu Crne Gore je nekoliko novih lica, a prvi put u odabranom društvu je lijevi bek Milorad Bakić.

“Čast mi je i ponos što sam dio reprezentacije. Zahvalio bih se selektoru Šoli na pozivu. Veoma se radujem prijateljskim utakmicama sa Gruzijom, gdje, i pored odustva par igrača iz prve postave očekujem ubjedljive pobjede“, rekao je Bakić.

Vojislav Vukić, koji igra na poziciji lijevog krila, ističe da će dvomeč sa Gruzijom biti dobra provjera za baraž.

“Selektor Šola se odlučio na mlađi sastav tokom EHF nedjelje kako bi vidio na koga može da računa u budućnosti. Treniramo dobro, atmosfera je odlična i smatram da će nam utakmice sa Gruzijom biti odlične provjere za baraž“, rekao je Vukić.

Italija je inače, blizu da izbori plasman u baraž i bude rival našoj reprezentaciji, nakon što je sinoć u gostima savladala Belgiju (29:25) u prvom meču kvalifikacija.

“Italija je bolja ekipa od Belgije, i očekujem da će nam “azuri” biti protivnici u baražu. Ko god da nam bude rival, sve zavisi od nas i mislim da nam neće predstavljati nikakav problem“, samouvjeren je Bakić.

Prvi meč sa Gruzijom na rasporedu je sjutra u dvorani “Voko” (19 časova), drugi je na programu na istom mjestu u subotu (14 časova). Ulaz je besplatan.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR