24 °

max 24 ° / min 14 °

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 12°

Srijeda

01.05.

23° / 15°

Četvrtak

02.05.

20° / 13°

Petak

03.05.

15° / 11°

Subota

04.05.

18° / 11°

Nedjelja

05.05.

20° / 11°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Popović nakon poraza od Njemačke: Treba da se odmorimo i spremimo za sjutra

Rukomet

Comments 0

Popović nakon poraza od Njemačke: Treba da se odmorimo i spremimo za sjutra

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Selektorka ženske rukometne reprezentacije Crne Gore Bojana Popović pohvalila je nastup svojih izabranica u odbrani u meču druge runde olimpijskog kvalifikacionog turnira u Ulmu.

“Lavice” su izgubile od Njemačke 28:24, pa će sjutrašnji duel protiv Slovenki biti odlučujući za odlazak u Pariz.

“I da smo danas slavile ili odigrale neriješeno znale smo da u posljednjem kolu moramo da dobijemo Sloveniju – ta jedna utakmica mora da se dobije da bi se otišlo na Olimpijske igre”, rekla je Popović.

Meč odluke je u nedjelju od 16 sati.

“Ova utakmica nam je donijela dosta toga zbog onoga što slijedi na utakmici sa Slovenijom – da djevojke malo osjete borbu u odbrani. Treba da se odmorimo i spremimo za sjutra”, jasna je Bojana.

Crna Gora danas nije mogla da parira Njemicama.

“Od starta smo znale da neće biti lako, zahvaljući dobroj odbrani imale smo 4:3, vraćale se zahvaljujući njoj, ali je napad na momente funcionisao, pa na momente nije, a kada bi išao mi nismo pogađale. Mnogo promašenih zicera sa šire desne strane su nas doveli da se one odlijepe”, rekla je selektorkai dodala:

“Tokom posljednjih 20 minuta smo stabilizovale napad, pa je i rezultat išao gore, tako da sam zadovoljna sa mnogo odbrambenih stvari koje su djevojke pružile, kao i sa borbenošću i njihovim davanjem do kraja”.

Meč je odigran u sjajnom ambijentu…

“Drago mi je što smo imale ovakvu utakmicu gdje su djevojke uvidjele neke stvari, gdje su su malo razigrale, osjetile teren i pravog protivnika koji nas i sjutra čeka. Osjećaj iz posljednjih 20 minuta i početnih petnaestak, posebno u odbrani je dobar. Da li se radi o 5-1 ili 6-0 odbrabi vidim da se u tome osjećaju sigurno i moćno, tako da ćemo probati i meč sa Slovenijom da igramo na taj način i na kraju dobijemo”, zaključila je Bojana.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR