8 °

max 10 ° / min 8 °

Nedjelja

24.01.

10° / 8°

Ponedjeljak

25.01.

10° / 8°

Utorak

26.01.

8° / 2°

Srijeda

27.01.

6° / 0°

Četvrtak

28.01.

8° / 1°

Petak

29.01.

8° / 5°

Subota

30.01.

8° / 2°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Pobijedili smo velikog rivala, čestitam igračima na borbenosti

Vaterpolo

Comments 0

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Pobijedili smo velikog rivala, čestitam igračima na borbenosti

Selektor Vladimir Gojković bio je itekako zadovoljan nakon velike pobjede nad Hrvatskom, s obzirom na to da ekipa skoro godinu dana nije imala zvaničo takmičenje.

"Pobijedili smo velikog rivala, ekipu sa velikim kvalitetom. Bila je to utakmica sa dosta obrta, vraćali smo se iz minusa, trebalo je imati i malo sreće da u posljednja dva minuta stignemo dva gola zaostatka. U penal-lutriji momci su bili skoncentrisani, dobro su šutirali. Čestitam im na borbenosti, želji i vjeri da mogu da se vrate. Nisam imao procjenu, nakon duge pauze, kakvo je naše trenutno stanje, moram da budem zadovoljan. Mi smo došli ovdje da vidimo koliko možemo, ali sada nam apetiti rastu i želimo da budemo među tri najbolje selekcije i igramo završnu rundu Svjetske lige", kazao je nakon meča selektor Vladimir Gojković.

Da je bilo straha kako će sve da izgleda nakon velike pauze, istakao je i Aleksandar ivović.

"Plašili smo se kako će sve da izgleda, nakon pauze, a igrali smo protiv jedne od najboljih selekcija na svijetu. Počeli smo jako dobro, mnogo bolje smo plivali od njih, stvarali šanse i imali zicere, ali nismo koristili. Kako to obično biva sa njima, kada se ne iskoriste priliike, oni povedu na kvalitet i iskustvo. Mislim da smo stekli samopouzdanje osvajanjem bronze na Evropskom prvenstvu. Nismo padali psihički, vjerovali smo da možemo da se vratimo. Na kraju, iskoristili smo novo pravilo sa golmanom u napadu, formirali posljednju akciju sedam na šest i pogodili, a zatim uz malo sreće pobijedili na peterce", kazao je Ivović.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR