24 °

max 36 ° / min 21 °

Subota

27.07.

36° / 21°

Nedjelja

28.07.

38° / 23°

Ponedjeljak

29.07.

38° / 25°

Utorak

30.07.

36° / 22°

Srijeda

31.07.

37° / 20°

Četvrtak

01.08.

38° / 22°

Petak

02.08.

36° / 22°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Gojković pred Španiju: Da probamo da napravimo iznenađenje

Izvor: EPA-EFE

Vaterpolo

Comments 1

Gojković pred Španiju: Da probamo da napravimo iznenađenje

Autor: Antena M

  • Viber

Pobjedom nad Rumunijom u nedjelju, crnogorski vaterpolisti prebrinuli su brige u vezi sa plasmanom na Olimpijske igre u Parizu, ali još uvijek nisu rekli posljednju riječ na Svjetskom šampionatu u Dohi.

“Ajkule” u sjutrašnjem četvrtfinalu izazivaju Španiju, aktuelnog evropskog šampiona.

“Mislim da možemo samo da dobijemo mnogo od ove utakmice i želio bih da do kraja susreta izdržimo, budemo u egalu i da probamo da napravimo iznenađenje”, poručio je selektor Gojković.

Crna Gora je nedavno osjetila snagu Španije, na EP u Hrvatskoj. “Furija” je slavila 14:12, ali naši nisu bili daleko od iznenađenja.

“Izuzetna su selekcija – individualno i ekipno. Fenomenalno je organizivana i sugurno ti rezultati nisu slučajni”, istakao je Gojković.

Kako protiv takvog tima?

“Nije teško spremati se za njih – jednostvano morate da budete fokusirani 32 minuta i moramo da budemo blizu našeg maksimuma sa svih 13 igrača koji budu u protokolu”, kaže Gojković.

Crnogorski selektor prokomentarisao je i odlazak na Igre u Parizu.

“Po mom mišljenju veliki uspjeh – za crnogorski vaterpolo i crnogorski sport. Vaterpolo peti put zaredom ide na Olimpijske igre i mislim da je to iz sredine u kojoj smo zaista veliko ostvarenje”, rekao je selektor i dodao:

“Moram da im čestitam ponovo, ogroman je stres kad se dva mjeseca spremate za jedno tekmičenje, a mi smo to sada u manje od mjesec radili za dva. Srećni smo i sve to može da bude samo dodatni impuls u njihovim karijerama i motiv da budu još bolji”, zaključio je Gojković.

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

Legenda

Gojkoviću bruka.Od kad si preuzeo reprenzwtaciju nikakvih uspeha.Samo padovi u igri u svemu.Ti trebaš ići radi dobra CG vaterpolo.Inaće i ne previše himnu a Crna Gora ti je sve dala.Vrukaš vaterpolo majstore.Vićevića Janoviće?I jos mnogo imena ima tu