25 °

max 25 ° / min 14 °

Srijeda

08.05.

25° / 14°

Četvrtak

09.05.

22° / 15°

Petak

10.05.

22° / 13°

Subota

11.05.

21° / 11°

Nedjelja

12.05.

21° / 12°

Ponedjeljak

13.05.

21° / 13°

Utorak

14.05.

19° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Spušti ruke, druže, kad ti Zdravko krčmi državu i kad te gazi vozač njegove ćerke

Stav

Comments 32

Spušti ruke, druže, kad ti Zdravko krčmi državu i kad te gazi vozač njegove ćerke

Autor: Antena M

  • Viber

Za Antenu M piše: Ahmed Avlijani

Da će iz Zdravkove Vlade, onoga Zdravka što onome Cetinjaninu reče da Crne Gore, da je njegova (Zdravkova) pitanja bilo, ne bi ni bilo - pokušati da zgaze sve što miriše i podsjeća na građansku, evropsku, multietničku i nezavisnu Crnu Goru znao sam i znali smo od prvog dana kada je formirana.

Za to je, da se ne lažeemo, i formirana.

Ono što nisam, vala, ni pomislio je da će ovako grubo, nemilosrdno i zločinački početi da gazi žive ljude, građane svoje države.
A počeli su.

Sezonu lova automobilom na građane Crne Gore koji nisu po Zdravkovom meraku otvorio je vozač luksuznog, crnog Vladinog Mercedesa udarivši dvojicu Nikšićana koji su u znak protesta zbog etničko - izbornog inženjeringa Vlade blokirali put Nikšić - Podgorica.

Ubica u pokušaju koji je Vladinim automobilom gazio građane koji ne podržavaju Vladu je vozač premijerove ćerke. To nam je saopštio premijer lično, zaprijetivši nam da ćemo platiti suze njegove ćerke koja se nalazila u Vladinom luksuznom Mercedesu koji gazi građane.

Neće nam, kaže premijer, zaboraviti njene suze i njen strah dok se kroz blindirana stakla Vladinog automobila suočavala "oči u oči" sa neistomišljenicima njenog oca.

Izgleda da, na oca, ima paničan strah od svake drugosti.

Da bi smanjio nivo njenog stresa vozač, obučeni tjelohranitelj, odlučio je da gazi ljude ali kasno, šteta je već učinjena i suza iz oka Zdravkove kćerke je pošla.

Sad, suza da se vrati ne može al' može da se plati.

Platićete, - tutnji tata Zdravko sa tvitera, a na to premijer Zdravko dodaje:

"Kao premijer, neću vam dozvoliti divljaštvo i bezakonje! U zemlji će vladati red i zakon na koje niste navikli. Uskoro ćete to da vidite“.

Podsjetila me, moram priznati, cijela ova situacija, Zdravkova zamjena teza i priča kojom želi da uplaši narod da ne reaguje na očiglednu izdaju države i pokušaj promjene njenog etničkog sastava i na ovo gaženje koje predstavlja akt teškog državnog nasilja prema svojim građanima već da sve to posmatra spuštenih ruku i bez borbe, na onaj video snimak nasilja u ZIKS-u kada Mašan tuče Bazuku, a neko mu govori "Spušti ruke, druže, kad te Mašan bije!".

E pa, spuštite ruke građanke i građani Crne Gore kad vam Zdravko krčmi državu, spuštite ruke kada vas ispisuje iz države i glasača, spuštite ruke kad vam uvozi politički i ideološki pogodne građane i, na kraju, spuštite ruke kad vas gazi vozač njegove ćerke.

I, kada smo kod ove teme, nameće se par logičnih pitanja za tatu Zdravka i njegovog imenjaka, premijera.

Prvo je, sjeća li se Zdravko da je Crna Gora od kraja decembra 2019. godine blokirana i u nekoj vrsti vanrednog stanja zbog protesta u kojima je on učestvovao?

Drugo je, može li da pokuša da shvati strah onog vozača kamiona kosovskih tablica, preksinoć na Zlatici, kada ga je okružula rulja sa srpskim i četničkim obilježjima i zastavama?

Treće je, kako bi nazvao njega (vozača kosovskog kamiona), a kako ljude koji su protestovavali da je, kojim slučajem, upalio kamion i krenuo da gazi, kao što je to uradio vozač njegove ćerke?

Četvrto je, otkud to da se njegova ćerka vozi državnom luksuznom limuzinom i da ima državnog vozača i shvata li iz međusobne isključivosti te činjenice i one da je on prvi dan na posao premijera došao taksijem i obećao drugačiju praksu u trošenju državnog novca za ove svrhe, puno značenje poslovice "U laži su kratke noge."?

Peto je, kakve bi bile reakcije da je vozilom države Crne Gore u kojem se nalazio sin Mila Đukanovića pregažen učesnik litija ili blokade puta kod Berana, na Zlatici ili u Andrijevici tokom protesta koje u kojima je i on učestvovao?

I, šesto, najznačajnije je, da nije slučajno Vlada na čijem je čelu odlučila da onaj dio Crnogoraca, Bošnjaka, Albanaca, Hrvata i drugih nesrba koje ne može da izbriše iz biračkog spiska Zakonom o registrima prebivališta i boravište, pogazi automobilima i da ih na taj način, u skladu sa čl. 15 st. 1 Zakona o biračkom spisku u kojem stoji da se iz biračkog spiska brišu birači koji su to pravo izgubilo smrću, izbriše?

I, na kraju, Zdravko, ruke spuštiti nećemo, pa kom opanci, kom obojci.

Poruka broj 4 od 134

Komentari (32)

POŠALJI KOMENTAR

pedja

LSCG i Vi hospodine Živkoviću ste zaslužili da CG i sve gradjane povedete do konačne pobjede

pop

Gospodine Živkoviću morate biti na čelu gradjana Crne Gore da napokon dodjemo do slobode. Krenimo nsprijed.

Katerina Radonjić

Krivokapić voli da citira Njegoša, pa mu evo još malo: "Krv je ljudska hrana naopaka, na nos vam je počela skakati" ... "Nema posla u plaha vladara"!!!