20 °

max 25 ° / min 18 °

Ponedjeljak

20.05.

25° / 18°

Utorak

21.05.

26° / 17°

Srijeda

22.05.

21° / 14°

Četvrtak

23.05.

22° / 14°

Petak

24.05.

24° / 15°

Subota

25.05.

21° / 14°

Nedjelja

26.05.

21° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Spušti ruke, druže, kad ti Zdravko krčmi državu i kad te gazi vozač njegove ćerke

Autor: Antena M

  • viber

bokeljka

Vasi tekstovi su melem za nase ranjene duse.

CG1

Svaka čast, pametnome dosta. Ne znam u koje spada tata-premijer zdravko......

Đoko Orlandić

U veziizjava Krivokapića i Sekulovića, o ovom incidentu čovjek se mora zapitati da li su oni iz "Zone sumraka". Nasilno gaženje ljudi. U EU da je ovo urađeno ustala bi cijela država. Da je bilo obratno, da je bio sin M. Đ. pomenuti bi izjavili "Milov sin kolima ubija ljude" i tražili Milovu ostav

CRNOGORKA

Gospodine Ahmede,opet ste me oduševili vašim tekstom,svaka čast...svi mi CRNOGORCI poručujemo Krivokapicu,niti ćemo spuštat ruke,niti ćemo spuštat glavu,nego ćemo istom mjerom uzvratiti svakome ko nas bude omalovažavao i gazio u našu državu ...Crnogorci ne ljube lance!Ovo je VJECNA PONOSNA ZEMLJA NA

Milena

Odlican komentar,prva demokratska vlada kako ovi URAsi vole da akcentuju,postaje opasna za sve njene gradjane,cak i one koje je podrzavaju u inat DPS,kad osile,a to im je namjera,bice demokratije kao u NJemackoj u vrijeme Hitlera,branioci monstruoznih zlocina su na sceni,oprez ljudi.

Sekićanin

Za tatu majbah, za śćer mečka,za narod nos u asfalt.

Branka

@Sekićanin Pravi opis "prve demokratske Vlade" i života pod njihovim točkivima.

Marina

@Sekićanin Ma kakav majbah i mercedes!!! Cini vam se!!To su taxi vozila!!Premijer je “skroman “covjek.On NIKADA “ne bi uzeo “nesto na stetu drzave!!Nije on Milo da se vozi drzavnim kolima i to majbahom!!!On je to prodao i “vratio”narodu pare,a on se vozi isljicivo taxijem!Postenjacina je to !!!

Ljiljana

@Sekićanin Odlican! Prava slika svetosavske 'skromnosti' i laznog morala.

CG

Gledao sam snimak koji je premijer objavio strašno treba uhapisiti vozača jer policajaci koji su obezbeđivali da prođe jasno se vidi na snimku da su dali znak da se zaustavi vozilo dok se ne rasčisti ulica, jer su u tom trenutku bila samo dva čovjeka ispred vozila i on ih je zgazio to je za zatvor.

Kotoranin

Sve ste u pravu, sila navikla da gazi, lomi, ovo je najblaze sto nam se moglo desiti, kad bi mogli sve bi nas pobili, ne bi me cudilo da te vakcine koje se u Srbiju prepakuju da nije sto metnuto da se svi zatremo. Sve bi nas pobili pa ako treba i sebe zrtvovali samo da Vucicu otvore put na more.

Javor

Zar očekivati nesto od (ne)čovjeka koji se druzi sanajvećom četnickom ološi, koji ljubi zastavu zemlje okupatora iz 18. godine i koji sve radi da Crne Gore ne bude. Bravo Avlijani za hirursku obradu prvog u četnika. Odavno je preteka vojvodu Mandića.