17 °

max 19 ° / min 15 °

Četvrtak

02.05.

19° / 15°

Petak

03.05.

15° / 11°

Subota

04.05.

18° / 10°

Nedjelja

05.05.

20° / 11°

Ponedjeljak

06.05.

19° / 13°

Utorak

07.05.

20° / 13°

Srijeda

08.05.

22° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Udruženi crnogorski suverenisti za odbranu i spas Crne Gore

Stav

Comments 6

Udruženi crnogorski suverenisti za odbranu i spas Crne Gore

Autor: Antena M

  • Viber

Piše: Novak Adžić

(građanski suverenisti, političke državotvorne partije, organizacije, institucije i pojedinci, trebaju biti principijelno udruženi i jednodušni da se pobijedi ovo svetosavsko-četnicko zlo na izborima...lokalnim, ali i državnim, kad ih bude bilo. Za spas Crne Gore nužan je, ergo, predizborni ili postizborni savez i zajedništvo svih suverenističkih snaga u Crnoj Gori, političara i uglednih, partijski nezavisnih, ličnosti, na zdravim temeljima, elem, ljudi čistih ruku i obraza i biografija, ali bez eksponiranja aferaša i politički kompromitantnih elemenata. Jer je sloboda i nezavisnost  sekularne Crne Gore prije i iznad svega i s njom trgovine nema i biti ne može).

Kratko i jasno, kao dobronamjerni, patrotski, savjet, javno eksponiran apel, zahtjev, molbu, stav, a mislim čisto, iskreno, kao i mnogobrojni, sopsteničko- neinteresno profilisani obični građani, rodoljubi Crne Gore, već samo državotvorno i patriotski, emancipatorski da o ovome treba razmišljati i tražiti i pronaći što prije, zdravi, realni, pošteni, održivi i pametni dogovor i široki odgovor naših suvernista za spas Crne Gore od zla koje je zadesilo nakon 30. avgusta 2020.

Na pomolu su lokalni izbori u tri opštine: Cetinje, Mojkovac, Petnjica; 5. decembra ove godine.

Naredne godine idu po zakonu lokalni izbori između ostalog u Podgorici. Itd. Realno je očekivati i vanredne parlamentarne izbore. Zato je ova moja dobronamjerna preporuka i javni poziv da sve suverenističke partije u Crnoj Gori, ako je to moguće, budu u istom principijelnom predizbornom savezu (DPS, SDP, BS, SD, LP i parije manjinskih naroda u Crnoj Gori, bošnjačkog, albanskog i hrvatskog domicilnog naroda u Crnoj Gori,  ako se ocijeni da je to relevantno da budu svi zajedno, nadasve i GI 21. maj ), da bi se spasila ugrožena građanska, multinacionalna i multivjerska Crna Gora.

Razumijem, ali teško da ih u ovom momentu mogu prihvatiti, to je pitanje za bolju budućnost, od ove naše sumorne stvarnosti, indvidualne, usko-partijske i druge sebične proracune, te zato plediram na zajedništvo kao na referendumu sto je bilo 2006. i na ubjedljivim pobjedničkim izborima suverenističkog saveza Crne Gore na izborima održanim nakon referenduma.

Mislim da je to danas posebno bitno, jer ne dopustimo da se  rasipaju glasovi i ne prave razne besmislene i neosnovane, usko - partijske kalkulacije, koje bi samo mogle biti štetne za Crnu Goru i njenu slobodu, demokratiju itd.

Velikosrpski blok ne prosipa više glasove protiv Crne Gore, ne prosipajmo ih ni mi više, no se zdravo, pošteno dogovorimo da na izborima budeno udruzeni, bilo lokalnim i parlamentarnim, u budućnosti, da spasimo od ovog pakla Crnu Goru, inferna koje je zadesilo i uništava je pod ovom sramotnom kolaborantskom vlašću.

Klero-svetosavska i anticrnogorska i velikosrpska četnička i kolaborantska akcija udruženih snaga unutar Crne Gore i protiv nje, elem, zaslužuje mudri dogovor snaga politickog otpora, sporazuma zdravih, demokratskih, partijskih i vanpartijskih suverenističkih, nasih zapadnjačkih, euro- atlanskih, natovskih snaga, i to otpora navedenom demonskom naumu protiv Crne Gore ovog vladajućeg establišmenta.

Odnosno, potreban je udruženi politički, suverenistički savez vitalnih struktura i u Crnoj Gori za opstanak građanskog društva, demokratije, svjetovnih načela i djelovanje, ustavno i zakonsko, protiv aktuelne marionetske vlade Crne Gore, sa ciljem da se ona pobijedi dogovorom građanske Crne Gore i to na novim, vanrednim izborima.

Bitno je postići jedinstvo građanskih suverenističkih i evropskih snaga u Crnoj Gori u političkom životu i izbornom procesu protiv klero-nacionalističkih struktura, koji su Crnu Goru doveli do nivoa užasnog posrnuća i kolonijalnog položaja i klero-četnicke invazije, koja se sprovodi.

Zato, apelujem, molim, udružimo se i dogovorimo sa zajedničkom listom na izborima ili postizbornom koalicojom suverenista Crne Gore, bilo na lokalnim ili u skorijoj budućnosti izvjesnih parlamentarnih izbora. Da Crna Gora bude vječna, a ne da postane plijen velikosrpskih hijena i šakala i tzv. "srpskog sveta", drugog imena i ambalaže za Veliku Srbiju.

Komentari (6)

POŠALJI KOMENTAR

sačuvati Mila

Mnogi da se sačuva Milo, Crna Gora može da nestane.

Milo kočnica

Milo samo o sebi. Sve će izdat ka srboljupci, samo da on ostade još 30 godina

Marina

Ovako misli svako ciji je patriotizam neproracunat i cist i ko je bezrezervno lojalan svojoj zemlji !! SVAKA VAM CAST NOVAČE ADZIĆU !!!