18 °

max 20 ° / min 12 °

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

20° / 13°

Srijeda

08.05.

23° / 14°

Četvrtak

09.05.

22° / 15°

Petak

10.05.

22° / 13°

Subota

11.05.

21° / 12°

Nedjelja

12.05.

20° / 11°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Kad porastem biću Zdravko

Izvor: („Nose me“ nepoznati autor, avgust '20)

Stav

Comments 1

Kad porastem biću Zdravko

Autor: Antena M

  • Viber

Autor: Vladan Šturanvić

(razgovor za koju godinu između roditelja i đece)
R:Šta bi volio da budeš kad odrasteš?
Ja bih voliJo da budem Zdravkooo!
R:Zašto?
Pa on ima hilihopterr brzi...

Ako uđemo u Jevropsku uniju ovo nam ne gine (obećao je), jer Zdravko je čovjek od Vjere, čvrstih ubjeđenja, čovjek od riječi i djela, to je makar do sad pokazao nebrojano puta. Dobro, nesnalaženje u politici nije nešto reprezentativno, to što je prvi čovjek Vlade nije sada važno, i što je odgovoran za život građana svoje zemlje, on je u suštini „dobar“ a to što cijela zemlja trpi njegovo neznanje nema veze.

Van vremenski medicinski fenomen koji bi se, ali on to ne želi, mogao marketinški unovčiti nije nauci još uvijek jasan. Pa tačno, svaka ozbiljna naučna disciplina se, siguran sam, plaši da počne da radi sa Zdravkom bilo kakva ispitivanja, ko zna šta bi i đe našli.. (CHOH)
Za sve ovo što ga zli jezici napadaju, iznose neke argumente, činjenice i dokaze o njegovom neradu on je dao jasan odgovor – neće se povući! Svu hajku na njega vjerovatno organizuju preostali pipci hobotnice u državnom aparatu, djelovi hobotnice u većini čiji je nosilac liste bio, djelići hobotnice na svakom ćošku Crne Gore i eto, možda ima pipak hobotnice i u BG-u pa je i za onakav doček kriva ona.

Za ponešto što ne štima u Vladi koja bitiše bez podrške, osim jednog „muža puža“ iz Skupštine, Zdravko planira zamjene. Par Ministara koji ne rade po Zdravkougodnosti snosiće sankcije. Naravno ovo je donekle smiješno ukoliko znamo da veći autoritet i uticaj ima bilo koji predsjednik Mjesne zajednice u Crnoj Gori, ali eto lijepo je da znamo da ona pjesma o „9 ljutih gusara“ može da bude sa slikom Vlade Crne Gore u pozadini, polako nestaju svi Apostoli koje je sam Zdravko predstavio kao „darove s' neba“.

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

Dejo

Hahahahaha zivjeli hik, dje ste rodjaci hik hahahaha..