12 °

max 14 ° / min 11 °

Petak

03.05.

14° / 11°

Subota

04.05.

19° / 11°

Nedjelja

05.05.

21° / 12°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 13°

Utorak

07.05.

21° / 13°

Srijeda

08.05.

24° / 14°

Četvrtak

09.05.

23° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Skandal

Stav

Comments 8

Skandal

Autor: Antena M

  • Viber

Piše: Jadranka Selhanović

Moram i ovoga puta da se glasnem, da se oglasim i sve u korist poslanice Draginje Vuksanović- Stanković.

Teče sjednica Parlamenta. Dobija riječ pomenuta poslanica. Već prepoznatim načinom crnogorske borkinje i malo pojačanom intonacijom, gospođa Vukasanović-Stanković, ukaza na poznat problem odnosa između Parlamenta i Vlade, i reče da će cjelokupna opozicija pokrenuti izglasavanje povjerenja, odnosno nepovjerenja Vladi. “Da se vidi đe je ko”, reče Draginja.

I onda presjedavajući, predsjednik Parlamenta, u već poznatom i više potrošenom maniru, poče priču o starom sazivu Parlamenta, o njegovim propustima, nepravilostima u radu, itd, itd. Ali, ne reče da radu parlamenta u predhodnom sazivu njegovi nijesu prisustvovali ni dana, ako ne računamo svaki prvi u mjesecu.

Na ovu njegovu priču odgovori Draginja, ne znam tačno je li proceduralno ili pravom na repliku. U glavnom, odgovori mu ona u svom prepoznatljivom maniru.

I tada dolazi glavno. Pojača intonaciju i predsjednik Parlamenta, pa se koleginici Vuksanović-Stanković, obrati sljedećim riječima:

“Koleginice Vuksanović, vi ste uvijek u epicentru skandala u ovom visokom domu. Tako je gospođo Vuksanović, vi uzrokujete uvijek negativnu atmosferu u ovom visokom domu”…. Pomenu i neke cenzuse, prešli, ne prešli…..

E ovoga puta, uvaženi predsjedniče Parlamenta, pretjeraste, baš pretjeraste. Nije to manir gentlmena. A posebno nije crnogorski.

Treba li da vas podsjetim na značenje riječi SKANDAL, koju prelako izgovoriste. I to jednoj ženi.

Riječ skandal, između ostolog znači: javna bruka, afera, sramota, sramna stvar. A vi je, kako što rekoh, olako izgovoriste. Morate shvatiti, grdno ste pogriješili. Najmanje što možete učiniti, je javno se izviniti. Zarad svih žena koje su vas danas čule. A i za vas će to biti dobro.

Komentari (8)

POŠALJI KOMENTAR

flamantes

Što zna Ljaljo, čoban iz Zete, što je džentlmen

Marina

TO RECE NIKO DRUGI DO IZDAJNIK I UDVORICA KOJI JE NAPRAVIO KOALICIJU SA KNEZEVICEM I MANDICEM,KOJI JEDINO PO CEMU SU POZNATI I CIJI SE JEDINI UCINAK SVODI NA PROVOKACIJE,IZAZIVANJE HAOSA,LOMLJENJE SKUPSTINSKOGA INVENTARA,CIJEPANJE I GAZENJE USTAVA CG,HULIGANSKO PONASANJE I ULICARSKI RJECNIK !!!!