21 °

max 24 ° / min 14 °

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 12°

Srijeda

01.05.

23° / 15°

Četvrtak

02.05.

20° / 13°

Petak

03.05.

15° / 11°

Subota

04.05.

18° / 11°

Nedjelja

05.05.

20° / 11°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Pih!!!

Stav

Comments 17

Pih!!!

Autor: Antena M

  • Viber

Za Antenu M piše: Ahmed Avlijani

Uvijek osjetim neopisiv osjećaj mučnine i gađenja, onaj koji nije sličan niti jednom od onih što čovjek osjeti kada je bolestan ili kada se otruje kakvom pokvarenom hranom, kada na društvenim mrežama ili internet portalima naletim na mahanje građanskom Crnom Gorom od strane Alekse Bečića i njegovo crnogorčenje ili na postove Nebojše Medojevića kojim nas obavještava da za njega Vlada ne postoji i da za njene zakone glasati neće.

Najjednostavniji komentar i na jedno i na drugo, onaj koji je ponikao iz vjekovne narodne mudrosti i koji u tri slova kaže više nego što ću ja reći u hiljade druhih, glasio bi - pih.

No, rekoh, daleko sam od vjekovima sticane narodne mudrosti pa ću, trudeći se ipak da budem kratak, u nekoliko rečenica pokušati da objasnim zašto imam taj neopisivi osjećaj mučnine i gađenja kada ova dva politička licemjera na najogavniji mogući način pokušavaju da manipulišu narodom računajući, valjda, da je narod "zbunjeno stado" kojem su oni čobani.

I dok se oko prvog dijela nekako mogu saglasiti, narod jeste "zbunjeno stado", zbunjeno strategijom klasične medijske manipulacije prepisane od beogradskog šefa srpskog sveta i plasiranog preko društvenih mreža i niza portala i medijskih kuća kojima se zagađuje medijski prostor, oko drugog dijela, onog da su oni narodu pastiri, nikako se ne možemo saglasiti jer su oni ovom narodu, cijelom, samo vukovi koji pokušavaju da navuku jagnjeću kožu.

A sada je vrijeme da vam kažem, jer sam obećao da ću biti kratak a odužih dobrano, šta mi je to, potonji a ko zna koji po redu put, izazvalo mučninu i gađenje.

Poster na kojem se nalazi Aleksa Bečić a na kojem piše "Crnogorsko a svjetsko Cetinje" brutalna je i do povraćanja gadljiva manipulacija čovjeka koji je učinio i čini sve da ono, Cetinje, i cijela Crna Gora budu "crnogorski" a srpski. To znaju svi a najbolje Cetinjani kojima je ono što su vjekovima gradili njihovi preci i na šta su vjekovima bili ponosni ukradeno i prepisano na druge, ne malom zaslugom i ovog političkog licemjera koji od tih istih Cetinjana danas traži glasove da ih, valjda, još jednom politički prevari i kulturno-istorijski opljačka.
I to nije njegovo jedino bezočno licemjereje ali jeste još jedan od upečatljivih primjera kako on pomjera granice licemjerja u politici koje, do duše, nije nikakva novina - ali njegova bahatost, bezočnost i neskrivenost kod Alekse Bečića nije vidjena na ovim prostorima.

Ništa manje gadljivi nisu ni licemjerni javni nastupi Nebojše Medojevića koji je juče, čini mi se već hiljaditi put od osnivanja prve apostolske Vlade u Crnoj Gori, Vladi "uskratio" podršku dok ona, Vlada, vlada i to potpuno u interesu druge države i njene prve crkve i uz nesebičnu pomoć i podršku Nebojše Medojevića i njegovih poslanika, posebno u procesu oduzimanja sakralne baštine Crnogorcima i Crnoj Gori i obesmišljavanja crnogorske nezavisnosti, građanskog društva i sekularnog karaktera.
On je, do duše, kao i jedan "dični" Cetinjanin prije njega, utekao iz parlamenta ali to nikako ne umanjuje njegovu odgovornost za izdaju Crne Gore, razaranje njenog građanskog tkiva kroz narušavanje multietničkog sklada, ekonomski krah u koji nas nova Vlada uvodi enormnim nezakonitim zaduživanjem i hazarderskom ekonomijom i posljedice pogubne zdravstvene politike u borbi protiv COVID19 pandemije.

Sve ove i brojne nanabrojane gadluke, zapravo, zajedno sprovode Aleksa, crnogorski a (srpsko)sv(j)etski, Bečić; Nebojša, "rušilac" Vlade, Medojević i crnogorska a (srpsko)sv(j)etska Vlada i to bez podrške građana.
Jer, da je imaju oni bi je potvrdili na izborima od kojih kao đavo od krsta bježe sve se, opet licemjerno, zaklinjući u demokratiju i volju birača.

A da ih, kojim slučajem, nije strah od volje birača pa da izađu na izbore i provjere je narod bi im, siguran sam, simbolično i narodski mudro, opet sa tri slova, jasno i glasno rekao: MRŠ.

Rekao bi im MRŠ iz političkog života bijedni licemjeri i izdajice.

Ako ne vjeruju mojem tumačenju narodne volje, anketama koje me nedvosmisleno potvrđuju i njihovom strahu od izbora koji opet potvrđuje narodno MRŠ ovakvoj Vladi i vlasti - bujrum na izbore.
Pa kom opanci, kom - MRŠ.

Znam da ne smiju jer ništa drugo do - MRŠ, nakon gadljivog i zasluženog - PIH, ne očekuju.

Pih.

Komentari (17)

POŠALJI KOMENTAR

vasko

potpuno se slazem sa vama i vasim ocjenama i veliki sam fan onoga sto pise Avlijani i rado citam njegove komentare na nasu mracnu zbilju. a sto se tice ovih jadnika pih po sto puta.

Anthropos

Medojevic je - neuspjela imitacija Trump-a & Steve Bannon-a , a Bečić je – neuspjela imitacija …? Pih” je adekvatan komentar za njihova politička (ne)djela? I za njihove glasače!

Marina

@Miso Čuš Bečić i obraz !!!! Njemu se i to, sto mi koji ga imamo a zove se OBRAZ, nalazi u centru njegove perverzne licnosti koji je smjesten u produzetku leđa !!!