24 °

max 24 ° / min 15 °

Četvrtak

16.05.

24° / 15°

Petak

17.05.

22° / 15°

Subota

18.05.

25° / 16°

Nedjelja

19.05.

27° / 16°

Ponedjeljak

20.05.

25° / 18°

Utorak

21.05.

26° / 17°

Srijeda

22.05.

24° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Pih!!!

Autor: Antena M

  • viber

Bečko svetosavci

Baš piiiii.... Demokrate perjanice rušenja CG . A kad trebaju glasovi sjete se Cetinja .

Baba

Pi i pi! Predsjednik Parlamenta jedne suverene Države tretira tu Državu kao pivo.PI!

Vitez Koja

Bravo! Istina od tačke do tačke.Volim baš Vaše tekstove,razgale čovjeku dušu.

Miso

Neznam kako Becic ima obraza da uopste podnese list n'a izbori ma ili URA PA vidjecemo kako ce proci a sto se medojevic à Tice on je kao onaj sto hoce da se tuce I Onda govori drugovi ma drzite me inace cu ih sve po biti obicna kukavica samo prijeti I nista kao I njegov I drugovi vidjecemo u ponedel

Marina

@Miso Čuš Bečić i obraz !!!! Njemu se i to, sto mi koji ga imamo a zove se OBRAZ, nalazi u centru njegove perverzne licnosti koji je smjesten u produzetku leđa !!!

Piiii

U holu Skupstine stoje portreti svih dosadasnjih predsjednika . Vjerujem da se niko ,nikad nece sjetiti da stavi portret Alekse Becica .

Jelena

Ako , ima takvih na Cetinje, Ne bilo ih, ako ih baš ima , vodi ih iz njega! PII!!

Marina

“komentar i na jedno i na drugo, onaj koji je ponikao iz vjekovne narodne mudrosti i koji u tri slova kaže više nego što ću ja reći u hiljade druhih, glasio bi - pih.” KOLIKO GOD BIO BOGAT RJECNIK NASEGA JEZIKA,IPAK JE SIROMASAN KAD TREBA IZRAZITI KOLICINU GAĐENJA NA OVE MORALNE NAKAZE!!

Marina

GOSPODINE AVLIJANI! Rizikovacu da se ponovim ali moram reci da bas uzivam u Vasim tekstovima.Vas stil pisanja i nacin na koji razmisljate i vidite ove devijantne pojave u drustvu(Becica,Medojevica)se do te mjere podudara sa mojim da imam utisak kad citam Vase analize da pisete iz mojega mozga.

vasko

potpuno se slazem sa vama i vasim ocjenama i veliki sam fan onoga sto pise Avlijani i rado citam njegove komentare na nasu mracnu zbilju. a sto se tice ovih jadnika pih po sto puta.

Jebuk iz krlje

Gospodine Avlijani,pa Vi ste maestro za ovakva štiva,bez mnogo filozofiranja,da može svaki građanin naše lijepe Crne Gore da Vas razumije.Pravo u metu i veliko bravo!