24 °

max 24 ° / min 12 °

Nedjelja

05.05.

24° / 12°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

21° / 13°

Srijeda

08.05.

23° / 14°

Četvrtak

09.05.

18° / 14°

Petak

10.05.

22° / 13°

Subota

11.05.

20° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Popović Bratićkinom resoru: Slalom kupusarskog talenta i podle namjere prema FCJK

Stav

Comments 0

Popović Bratićkinom resoru: Slalom kupusarskog talenta i podle namjere prema FCJK

Autor: Antena M

  • Viber

Piše: Nikola Popović

Večeras je crnogorska publika imala nesreću čitati anonimno i najnetalentovanije saopštenje u istoriji Ministarstva prosvjete, nauke, kulture i sporta u kojemu se na način primjeren kakvom ljubitelju ravnogorskih sabora i sarmijade govori o Fakultetu za crnogorski jezik i književnost te dekanu Adnanu Čirgiću.

Ne čudi nas odsustvo dara za formu i književno uobličenje budući da FCJK zna s kime ima posla - s bratijom koju je okupila samozvana ,,žena-četnik" čiji su šovinistički i neurotični izlivi mržnje prema Drugom i Drugačijem postali regionalni hit.

U tome štivu koje je večeras uprljalo medijsku scenu izvršen je kvarni pokušaj dehumanizacije Adnana Čirgića kojega je neznani junak iz Ministarstva vrijeđao kao ljubitelja novca, lažova, rijaliti zvijezdu opśednutu ministricom Bratić, samo zato što iznosi kritičke osvrte prema lošem rukovođenju njenim resorima od kojih se uveliko ograđuju i pojedini djelovi Vlade.

Zna crnogorska javnost ko je Adnan Čirgić jednako kao što odlično zna ko su i kakvi su Vesna Bratić i njen kabinet koji slave ratne zločince i huškače. Jedno je jasno - MPKNS se od svoga osnivanja iživljava nad FCJK samo zato što ima zadatak urušavanja crnogorskoga prosvjetnoga sistema i crnogorske kulture koje treba popuniti ličnostima koje vjeruju u ideologiju Draže Mihailovića.

Zahvaljujući Adnanu Čirgiću i FCJK sve njihove finte i laži su razobličene a naročito ova najnovija đe se kršenje zakona od strane Vesne Bratić pravda bolovanjem zapošljene.

Zato im poručujemo, manite se prevare jer ćemo vas svaki put pobijediti, a neznanom junaku koji piše saopštenja savjetujemo da se skine s petparačke pseudoreligijske literature jer mu ionako očigledan antitalenat za pisanje dodatno ističe.

Autor je saradnik u nastavi FCJK.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR