19 °

max 19 ° / min 13 °

Četvrtak

02.05.

19° / 13°

Petak

03.05.

15° / 11°

Subota

04.05.

19° / 11°

Nedjelja

05.05.

20° / 11°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

21° / 12°

Srijeda

08.05.

17° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Ne reka' mi čovjek

Stav

Comments 10

Ne reka' mi čovjek

Autor: Antena M

  • Viber

Za Antenu M piše: Jadranka Selhanović

Neka ovih dana Crnom Gorom  u ime svih njenih žena odjekuje  i glasno se čuje ona davno rečena mudrost: „Ne reka' mi čovjek“!

Jer ovo što već nekoliko dana trabunjaju Marić i Šešelj ne može reći čovjek, već samo onaj ko je njegova  negacija. Onaj ko je NEČOVJEK! Evo, rekoh trabunjaju. A, mogla sam i dugačije. I to drugačije bi im bolje pristajalo. Ali, neka da ne poganim usta. Onako kako to oni čine.

 I zaređali Milomir i Voja, svako jutro isto baljezganje. Cetinjanke pa Cetinjanke. A jasno više i đetetu što ih boli, što  im je rana neprebola. Crnogorske bastadurke njihova su rana ljuta. Ne miču ih iz glave. Već počele da im igraju pred očima. A nije čudo. Jer vide ih svuđe, na svakom mjestu đe se brani Crna Gora. Od njih i takvih kao što su oni.

E, jadovi jadni, znam i shvatam. Još teško boli ona najveća crnogorska zastava koja se zaviori na Cetinju 21. maja prošle godine. A tako ste se nadali da će ostat pocijepana. Ali, crnogorske bastadurke sve popraviše, sve završiše. I viđoste li, zaviori se crnogorska zastava ponosnije i prkosnije nego ikad. Možda i u inat vama.

A Belveder, vaša patnja golema. Ne moga vam biti kako bijaste naumili. Avioni kamioni, ali nema prolaska. Na Belvederu stameno stajahu crnogorske bastadurke. Ne daju ni koraka naprijed onima kojima Crna Gora nije na srcu. Onima koji htjedoše da je ponize, da je uvrijede. E, to ne moga proći, opet ne dadoše bastadurke.

Ne znam zašto ali dok ovo pišem stvori mi se pred očima glumac Slavko Štimac.  Vidim ga u onoj zadnjoj sceni filma, čini mi se  Salaš u malom ritu. Viče Slavko na sav glas LAJTE KERE JAKOPSVELDA. I znam, bješe na TV Happy.

 

 

       

         

Komentari (10)

POŠALJI KOMENTAR

Nikac od Rovina

Belveder je njihova bruka i sramota. To će teško da prebole ili što je vjerovatno neće nikad i nikad. Neće tu ranu preboljet ni Zdravko Krivokapić sa svojim apostolima ni DF ni Demokrate. Ostade Belveder simbol crnogorske slobode i potvrdi još jednom “Belvedere no pasaran” Da je vječna.

Jack Hustlle

1994.-te je ova Prasina izjavila "Dok je budala u Srbiji, ja ne brinem za moju politiku!" Pa u skladu s tim ostavimo budale da se bave njegovim nebulozama , ne palite se .

Bruka!

Sramno ponašanje Seselja i Marica! Mržnja otvorena protiv nacije Crnogorske! Vrijeđanje Draginje Vuksanovic NEMOZE se nikad oprostiti! Sve će vam se vratiti sto radite protiv Crne Gore!