15 °

max 15 ° / min 8 °

Četvrtak

18.04.

15° / 8°

Petak

19.04.

15° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 4°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 7°

Utorak

23.04.

19° / 7°

Srijeda

24.04.

20° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Podlac, licemjer, lažov

Izvor: Kabinet predsjednika Vlade

Stav

Comments 9

Podlac, licemjer, lažov

Autor: Antena M

  • Viber

Piše: Miodrag Živković (preuzeto sa Fejsbuk profila) 

Koliki je podlac, licemjer i lažov, DRITAN ABAZOVIĆ, mogli smo vidjeti bezbroj puta u posljednje dvije godine.

Ove njegove osobine se lako mogu vidjeti i uočiti iz samo 2-3 rečenice njegovog izlaganja na jučerašnjoj sjednici vlade, kada je uz već poznatu viku i mlataranje rukama, branio opravdanost potpisivanja TEMELJNOG UGOVORA sa crkvom Srbije.

Citiram...

"Ovdje nema nikakvih OBEĆANJA, ja se bojim da OBEĆANJA postoje sa drugih strana da se to nikada neće završiti.
Hoću jednu stvar da vam kažem, ono što ovaj čovjek (misleći na sebe, naravno) KAŽE ILI POTPIŠE, on će uložiti i zadnji atom da se to sprovede u djelo.
Ako to podrazumijeva da nemamo više saradnju, vrijeme je da se pozdravljamo".

Iz ovog kratkog izlaganja, lako je zaključiti...

- Koliko je naš nesrećni premijer kontradiktoran, kada druge optužuje (bez dokaza) za OBEĆANJA, a sam u narednoj rečenici priznaje da je tako nešto (potpisivanje temeljnog ugovora) lično obećao - ONO ŠTO OVAJ ČOVJEK KAŽE ILI POTPIŠE, ON ĆE ULOŽITI I ZADNJI ATOM SNAGE DA SE TO SPROVEDE U DJELO.

- Priznao je juče Abazović da je potpisivanje ugovora sa okupatorskom crkvom Srbije, ne samo obećao - KAZAO, nego je to nekome i POTPISAO.

- Ne treba nam velika pamet da zaključimo kome je to obećanje KAZAO I POTPISAO. Vućiću i Porfiriju, naravno.

Njegovo licemjerje se posebno ogleda u činjenici da je čitavo vrijeme tvrdio i papagajski ponavljao kako je osnovni zadatak njegove vlade UBRZANI PUT CRNE GORE KA EU, (što je jedino normalno u novonastalim okolnostima), a juče nam pokaza spremnost i za rasturanje svoje vlade, (Ako to podrazumijeva da više nemamo saradnju, vrijeme je da se pozdravljamo) ukoliko se ne potpiše TEMELJNI UGOVOR.

I najvećim laicima mora biti jasno da je prioritet Abazovića, TEMELJNI UGOVOR (i OTVORENI BALKAN), a ne EU integracije, jer je spreman ucjenom i na obaranje sopstvene vlade, ukoliko ne izvrši ono što je OBEĆAO I POTPISAO

Važno je shvatiti da je ovaj čovjek opasan i još gori od svog prokazanog prethodnika (Krivokapića) koji je odbijao OTVORENI BALKAN i potpisivanje TEMELJNOG UGOVORA.

Ne treba imati nedoumica da je Abazović došao na mjesto premijera, kako bi završio ono što Krivokapić nije želio.

Tako vam je kada imate premijera koji jedno radi, drugo misli, a treće zbori. To mogu samo podlaci, licemjeri, lažovi i tuđe sluge.

I njima se u zanosu i obilju laži ponekad omakne da kažu i ono što nijesu željeli, kao ovom nesrećniku na posljednjoj sjednici vlade.

Komentari (9)

POŠALJI KOMENTAR

Marina

Znalo se (2)… Ali jako grijesi svako ko misli da on radi u interesu Srbije!!! On radi u interesu Albanije-velike Albanije!!!Stvarajuci veliku Srbiju preko Otvorenog Balkana on zna da je tu automatski i velika Albanija! Otuda logicno i tolika podrska njemu od strane albanskih partija u CG !!!!

Marina

@znalo se (1) Da se iko u CG pitao išta , Abazovica ne bi bilo nigdje u pol.zivotu CG.Nazalost, pitaju se iskljucivo predstavnici zapadnih zemalja u nasoj zemlji koji su ga i doveli tu gdje je sada.Otuda i njegova drčnost.Svi znamo da je plaćenik i srpski špijun ….

Toni

Kao u filmu "Stršljen"... Abazović plaćenik Albanske mafije, poslat u Ukrajnu da uceni Zelenskog. Naručio Vučić preko Rame.... Neka je vječna Crna gora...