8 °

max 14 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

16° / 8°

Subota

27.04.

19° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

24° / 16°

Srijeda

01.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Podlac, licemjer, lažov

Autor: Antena M

  • viber

VojoS

Sve što ste napisali o Abazoviću je tačno. Ne sumnjam da svi koji sačinjavaju novu vladu, mislim na dio kojima je stalo do Crne Gore, to takođe dobro vide. Neće valjda dopustiti ovome izdajniku da to ostvari. Ako se to desi gori su od njega.

znalo se

Znalo se da je Abazović srpski plaćenik, i opet se s njim stvara neka Vlada. Zna se kako završavaju srpske sluge. Čak si u albanske stranke za ovu izdaju i prevaru, i glasali su za Abazovića.

Marina

@znalo se (1) Da se iko u CG pitao išta , Abazovica ne bi bilo nigdje u pol.zivotu CG.Nazalost, pitaju se iskljucivo predstavnici zapadnih zemalja u nasoj zemlji koji su ga i doveli tu gdje je sada.Otuda i njegova drčnost.Svi znamo da je plaćenik i srpski špijun ….

Marina

Znalo se (2)… Ali jako grijesi svako ko misli da on radi u interesu Srbije!!! On radi u interesu Albanije-velike Albanije!!!Stvarajuci veliku Srbiju preko Otvorenog Balkana on zna da je tu automatski i velika Albanija! Otuda logicno i tolika podrska njemu od strane albanskih partija u CG !!!!

Miro

Ovo je vrijeme hitnog patriotskog i moralnog testa za Marovićku ,Adžica i ostalih iz Ure ,koji još misle da sačuvaju dio preostale pameti i morala , da se ograde od Abazovih nauma .

Toni

Kao u filmu "Stršljen"... Abazović plaćenik Albanske mafije, poslat u Ukrajnu da uceni Zelenskog. Naručio Vučić preko Rame.... Neka je vječna Crna gora...