12 °

max 13 ° / min 11 °

Petak

03.05.

13° / 11°

Subota

04.05.

18° / 11°

Nedjelja

05.05.

21° / 11°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

20° / 13°

Srijeda

08.05.

18° / 13°

Četvrtak

09.05.

15° / 11°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Kako si spavao ministre Đeka?

Stav

Comments 40

Kako si spavao ministre Đeka?

Autor: Antena M

  • Viber

Za Antenu M piše: Jadranka Selhanović

Razmišljah dugo, ali ipak odlučih. Da pitam, pa što bude. Jer, ako ne pitaš nećeš ni znati. Kako ono kažu -ko pita, taj ne skita. A, evo što mi muku stvara, kojoj tajni odgovora tražim.

A, jeste enigma. Ne možeš je objasniti. Da sam barem poslanik. Pa, da onako poslanički ustanem i postavim pitanje. I to ministru u Vladi Crne Gore.   

No, ne bi mi dali. Rekli bi da sam van aktuelne teme. Da narušavam ministarsku intimu.

E, zato se obratih Darku, da ga zamolim da na njegovoj-našoj Anteni M, postavim pitanje. Garantovah da je umjesno i ničim uvredljivo. Evo ovako:

Postavljam pitanje ministru Fatmiru Đeki:

Kako si spavao ministre Đeka? Jel te štogod morilo? Jel te ko u snove pohodio? Da te pohvali, zahvali, po junačkom ramenu potapše? Da ti šapne da oprostiš, za uvrede što rekoše  da smo lažni ljudi lažne vjere?  Ili,  dolaziše oni drugi? Oni strašni! Što ih nazvaše patriote-ekstremisti! Da ti kažu da grdno pogriješi? Pogriješi i ogriješi! Da olako dade što tvoje nije?

Eto, ja toliko. Najiskrenije. Priznajem radoznalo.

 

 

 

  

Komentari (40)

POŠALJI KOMENTAR

Crnogorka

@pero Ako ima nacina, oduzela bih im akademske titule. Ocigledno je da su im bitne da bi se sa njima kitili i nista vise. Cast izuzecima, ako ih ima, ali cute jer se osjecaju Srbima, pa nece da se zamjere istima, jer kako drugacije shvatiti njihovo ponasanje!

CG1

Pta se čudite što je ovaj glasao. Đe je miljanić, adžić, marovićka itd. itd. tobožnji "Crnogorci/ke. Neka se oni srame izdaje. Adžić je veleizdajnik.

pero

A reče li išta CANU i Dragan Vukčević o temeljitom ugovoru sa SPC,bilo bi dobro da pušte glas,jer ćemo znati da su živi i na koju su stranu naši vrli akademici,što primaju visoke nadoknade,ih