21 °

max 21 ° / min 13 °

Utorak

16.04.

21° / 13°

Srijeda

17.04.

15° / 9°

Četvrtak

18.04.

13° / 7°

Petak

19.04.

13° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 7°

Ponedjeljak

22.04.

13° / 5°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Bursać: Ceca Ražnatović i Aca Lukas, zadnji Dodikovi izborni aduti

Stav

Comments 0

Bursać: Ceca Ražnatović i Aca Lukas, zadnji Dodikovi izborni aduti

Izvor: AJB

Autor: Antena M

  • Viber

Piše: Dragan Bursać

Da bi ostao na vlasti, Milorad Dodik je izvukao najtežu populističku artiljeriju i polugladnom narodu Banjaluke, okoline i cijelog entiteta Republika Srpska ponudio zajednički koncert srbijanskih turbofolkera, Ace Lukasa i Svetlane Cece Ražnatović.

Arkanova udovica, jer to narod traži!

Biće to mjera i ideološko ishodište “socijaldemokratije” i Dodikovog režima, ali i pratećeg naroda čiji je Dodik gruntovni vlasnik. Sa jedne strane tu je žena ratnog zločinca Željka Ražnatovića, čije su paravojne formacije zavile u crno dobar dio Bosne i Hercegovine, ponovo će pjevati u toj istoj Bosni i Hercegovini, ne bi li kako uzdigla Milorada Dodika od koga je i Vučić digao ruke i ne bi li mu kako pomogla da pobijedi Jelenu Trivić, koja je istom tom četničkom ideologijom i retorikom već prestigla Dodika u predikacijama za izbornu pobjedu.

I da, Ceca će pjevati jer to narod voli, želi i hoće. I da, taj nesretni narod je voli ponajviše jer je udovica ratnog zločinca. I da, ona će urlikati sa bine jer je to i dogovorna, ali i plaćena politika – i Dodikove partije, ali i cijelog entiteta.

Spekuliše se da je honorar za ovu opskurnu balkansku pojavu bio preko 50 hiljada maraka. O konkretnim uslovima koje je tražila Arkanova udovica – od prevoza, obezbjeđenja, do smještaja vjerovatno nikada nećemo saznati. Opet sa druge strane, nemojmo se lagati, isti onaj polugladni i sluđeni svijet koji će doći da “mukte gleda Cecu”, zapravo je odavno platio i nju i pratećeg joj kolegu Acu Lukasa, koga godinama optužuju za skaredno ponašanje koje premašuje svaku granicu uljudnog.

Zlostavljač, jer to narod želi

Tako će narečeni Aca Lukas pjevati u Banjaluci sa najnovijim oreolom krivičnog osuđenika jer je, da podsjetim, vrijeđao novinarku N1 Žaklinu Tatalović.

Informacija glasi: “Viši sud u Beogradu potvrdio je da je Aleksandar Vuksanović, poznatiji kao Aca Lukas, pravosnažno osuđen i kriv zbog uvreda koje je izrekao na račun novinarke N1 Žakline Tatalović, potvrdili su njeni advokati, Dragan Maravić i Srđan Dugonjić.”

Dalje se dodaje, a na osnovu presude, da će Vuksanović platiti kaznu u visini od 250.000 dinara, i sudske troškove, u roku od 3 mjeseca. Ukoliko to ne učini biće mu određena kazna zatvora u trajanju ne duže od 6 mjeseci.

Da posložimo stvari do kraja – u Banjaluci će na predizbornom skupu pjevati čovjek koji je verbalno zlostavljao novinarku i koji će odgovarati zbog toga i žena ratnog zločinca Arkana, koja je već bila krivično odgovorna i procesuirana za kriminal. I baš zato ih voli i narod i Dodikov režim!

Eto, to je prava mjera Milorada Dodika i njegovog okruženja.

Ali, nije čak ni sve ovo najvažnije.

Dobrovoljno, pa neka odbije ko smije!

Nemojte zaboraviti da se predizborni koncert dešava na platou kod Administrativnog centra Republike Srpske. Što će reći da je Dodik sa satelitima do kraja zloupotrijebio ionako kompromitovane institucije entiteta Republika Srpska i da je u već privatizovanom entitetu privatizovao i same radnike i uposlenike tog entiteta, koji će “dobrovoljno”, sa ili bez znakova navoda, da dođu i patriotski đuskaju uz šund stihove dva osuđenika.

Mjera i srazmjera!

Naravski, nije Milorad Dodik sam u ovome, niti može biti.

SNSD-ovi funkcioneri i aktivisti dobili su zadatak da što više ljudi dovuku iz cijelog entiteta Republika Srpska na završni miting Dodikov miting, koji je ujedno koncert. Kao to dolikuje, gaulajteri na terenu su bili zaduženi da naprave spiskove onih koji idu na predizborni miting-koncert.

Mediji u RS-u su u objavili poruku, koju je direktorica Doma zdravlja u Bijeljini Danijela Đukin uputila zaposlenim:

“Molim vas obavijestite sve u svojim službama da će se u petak 30. 09.2022. održati završni miting SNSD u Banja Luci. Polazak je u 14 časova ispred Saborne crkve. Mitingu će prethoditi koncert, potom miting i onda još jedan koncert. Svi su pozvani!!! (Aca Lukas i Svetlana Ceca)

Brojno stanje mi treba danas do 16 časova. Zainteresovani se javljaju glavnoj sestri!“

Izgleda će, prema dobro upućenoj direktorici, Dodikov govor biti između, Dijabolika i Kukavice Cece Ražantović. Kao i njegova politička karijera.

Eto tako baš tako, Dodik sa Cecom i Acom Lukasom nastoji održati sebe na vlasti, makar u entitetu, a samim tim i na slobodi. I ne pita koliko to košta, sve dok je narodni novac u pitanju. Ulozi se veliki, pa je, kažem, gladnom narodu dovedemo ono najjače što Srbija može ponuditi. A to je spoj vulgarne erotizacije, ratnih zločinaca, nasilnika, mizoginih ideja i sve to spakovano u jednu banalnu nacionalističku oblandu.

Eto, to je entitet Republika Srpska uoči izbora i to je mjerna jedinica po kojoj se mjeri uspješnost, čednost, valjanost, ljudskost i razložnost.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR