8 °

max 11 ° / min 6 °

Četvrtak

22.02.

11° / 6°

Petak

23.02.

11° / 7°

Subota

24.02.

10° / 9°

Nedjelja

25.02.

13° / 9°

Ponedjeljak

26.02.

15° / 9°

Utorak

27.02.

15° / 10°

Srijeda

28.02.

16° / 11°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Bješe to „davno“- Dična mlada među đeverove

Stav

Comments 11

Bješe to „davno“- Dična mlada među đeverove

Autor: Antena M

  • Viber

 Za Antenu M piše: Jadranka Selhanović        

Bješe to, „davno, predavno“. Od tada je ni dvije godine. U zemane pada apostolske vlade. Kad je Dritan obarao Zdravka. I  sve znane dvanaest apostola.   

E, tada je zagrmjela Vesna. Slavna druga među apostole. Ministarka četiri resora. Koja reče samoj sebi dično. Da je žena, ali pravi četnik.

Ne da Vesna da se vlada ruši. No, skupila veliku družinu. Na platou ispred parlamenta. Pa, na razglas poručuje raji: Ne dajte je, ako boga znate. Da je ruše zli nepomenici. I da s nama oni upravljaju. Sve ih redom pobrojava Vesna. Da se čuje ko joj volju kvari. Pa imena glasno saopštava: Ervin, Fatmir, Nik i onaj Damir.

Viče Veka, ali bez odjeka. Pade Vlada brzinom brzinskom. Ali, ni nova ne bi dugog vijeka. Spratiše je Vesnini „đeveri“. Koji bjehu uz nju onomada. Kad je Vesna ko mlada nevjesta, pred skupštinom oštro prijetila. A, đeveri, sa obije strane, klimoglavom podršku davali. Da se znade da jednako misle. S lijeve strane stajaše Milojko, stranu desnu  Jakov zauzeo.

  

Komentari (11)

POŠALJI KOMENTAR

Di

Bravo Jadranka. A znate li da su direktori škola, koje je Četnikulja odpustila, dobili tužbu. I sada ti direktori sjede doma, ništa ne rade i primaju platu. Eto kako "ekonomišu" naši političari (Dritan), zato što neće da "skinu" svoje i vrate direktore, kako je Sud naložio.

Mila K

Bilećanka nije zaslužila pjesmicu ..

Finland

@RIR Haha, ne mogu je naći jer joj "ne znaju" adresu.