16 °

max 24 ° / min 14 °

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 12°

Srijeda

01.05.

22° / 15°

Četvrtak

02.05.

18° / 14°

Petak

03.05.

18° / 11°

Subota

04.05.

18° / 11°

Nedjelja

05.05.

21° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Spaljeni smo

Stav

Comments 4

Spaljeni smo

Govor održan prije spaljivanja, na sreću, govori o tome ko spaljuje

Izvor: Antena M

Autor: Antena M

  • Viber

Za Antenu M piše: Anđela Milović

Spaljivanje lutke sa likom Andreja Nikolaidisa znači samo jedno, još malo fašizma u Crnoj Gori, što potvrđuje i održani govor na tzv. karnevalu.

Nažalost ne radi se ođe samo o Andreju Nikolaidisu. Ođe neko vrlo svjesno, preko Andrejeve grbače, želi da spali sve one vrijednosti koje jedan dio stanovništva u Crnoj Gori njeguje.

Dakle, svi mi koji razumijemo da nam Andrej svakodnevno ukazuje u kakvom vrijednosnom blatu obitavamo (na primjeru spaljivanja lutke slikovito prikazana stvarnost), svi mi koji shvatamo da su njegovi stavovi antifašistički, svi koji znamo koliko je važno da pisac čija se djela prevode na nekoliko svjetskih jezika piše o Crnoj Gori i svi mi koji istovremeno čitajući njegove kolumne tražimo razloge za bolju crnogorsku budućnost- spaljeni smo.
Govor održan prije spaljivanja, na sreću, govori o tome ko spaljuje.

Spaljuju oni kojima pamet nije jača strana, no važno je da shvatimo da su pobornici anticivilizacijskih vrijednosti kroz lutku "Androser Nikolaidesratis" predstavili i spalili sve nas koji želimo da živimo u multikulturalnoj, proevropskoj i antifašističkoj Crnoj Gori.

Manje od prosječno inteligentnog čovjeka može da shvati što znači ovaj bestidni postupak, pitanje je samo da li želi da shvati.

Komentari (4)

POŠALJI KOMENTAR

nenad_mne

Drago dijete, sve ti je tačno, ma bolje bi im bilo da bače baklje, pošto sve ima granice, osim njihove gluposti!

Sve vi cvjetalo

Spalili su sve mostove sa Andricem, Krlezom i ostalim piscima koji su taj isti Herceg Novi stavili na kulturnu mapu svijeta. One "neznavene komunjare" su od HN napravile kulturnu koloniju dovodjenjem Andrica i ostalog krema kulturnog zivota Jugoslavije i pokusali oplemeniti ovaj grad.

momo

Ima ovaj ogavni čin i dobru stra nu. Palili su oni i lutku sa likom Đukanovića, pa skoro da niko nije digao glas protesta. Političar je jedno, pisac je drugo. To ovi polupismeni šupljoglavci neće moći nikad da shvate. Osta vili su ljagu na ovu lijepu zabavu Možda sa namjerom?