27 °

max 35 ° / min 22 °

Petak

14.08.

35° / 22°

Subota

15.08.

33° / 23°

Nedjelja

16.08.

33° / 22°

Ponedjeljak

17.08.

33° / 22°

Utorak

18.08.

33° / 22°

Srijeda

19.08.

31° / 22°

Četvrtak

20.08.

31° / 21°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Bebi u grlu zapeo božićni ukras, morali su je operisati

Svijet

Comments 0

Izvor: Radio Sarajevo

Autor: Marija Mitrović

  • Viber

Bebi u grlu zapeo božićni ukras, morali su je operisati

Devetomjesečna djevojčica iz Australije progutala je božićne ukrase, plastične konfete u obliku zvijezde, i jedan od njih joj je zapeo u grlu.

Roditelji su je odveli u bolnicu jer je imala visoku temperaturu, iskašljavala je krv i ubrzano je disala. Sedam dana tražili su uzroke, a onda su australijski doktori otkrili da joj je u grlu zapela zvjezdica koju je progutala 11 dana ranije, prenijeli su mediji.

„Božićna poruka: Budite oprezni i čuvajte se konfeta“, napisali su doktori australijske Gold Coast University bolnice u medicinskom časopisu The Medical Journal of Australia, piše Daily Mail.

Navode da su roditelji djevojčicu doveli u bolnicu kad je počela iskašljavati krv i doktori isprva nijesu mogli pronaći uzrok.

Porodica se nakon dva dana vratila u Hitnu jer je u međuvremenu dobila visoku temperaturu, teško je disala i kašljala je.

„Dijagnostifikovali su joj bronhiolitis te je naredna tri dana dobijala terapiju, a potom su je opet poslali kući. Šest dana kasnije se vratila s istim simptomima, pa su joj odlučili snimiti vrat“, pišu u časopisu doktori Paul Heyworth i Ryan Shulman.

Tek tada su otkrili da joj se u grlu stvorio apsces. Djevojčicu su hitno odveli na operaciju djevojčica se potom oporavila.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR