Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

"Izgubio sam majku i sada gledam kako moja supruga postaje žrtva istih moćnih snaga"

| Postavio/la: Milena Aprcović | Izvor: B92

"Izgubio sam majku i sada gledam kako moja supruga postaje žrtva istih moćnih snaga" Foto: EPA-EFE/NEIL MUNNS

Megan Markl i princ Hari već pokreću sudsku parnicu protiv paparaca, pišu mediji. 

Ove vijesti dolaze nakon što su se pojavile fotografije Megan kako šeta sa sinom Arčijem i dva psa u jednom parku u Kanadi.

Advokati vojvode i vojvotkinje od Saseksa poslali su britanskoj štampi pismo u kom se tvrdi da su fotografije vojvotkinje snimljene bez njenog pristanka i obavještenja da će biti korišćene. 

Pravni tim takođe je rekao da su paparaci "kampovali" ispred kanadske kuće para, koristeći kamere sa velikim fokusom za snimanje njihovih fotografija. 

Princ je u posljednjih nekoliko godina više puta osudio medijsko postupanje sa svojom suprugom.

U oktobru je objavio da Megan tuži jednu medijsku kuću i istupio je protiv tabloida, optužujući ih da lažu.

"Moj najdublji strah je istorija koja se ponavlja. Vidio sam šta se dešava kada neko koga volim postane tema medija do te mjere da se više ne tretira ili ne doživljava kao stvarna osoba", rekao je princ, misleći time na svoju pokojnu majku, princezu Dajanu, koja je poginula nakon što su je progonili paparaci.

"Izgubio sam majku i sada gledam kako moja supruga postaje žrtva istih moćnih snaga. Zahvaljujemo se javnosti na stalnoj podršci. To je veoma cijenjeno. Iako se možda ne čini tako, zaista nam je potrebna vaša podrška", rekao je princ, prenosi Hafington Post.

Podsjetimo, Hari je u ponedjeljak došao u Kanadu kako bi se pridružio ženi i sinu u "novom početku".

Prema saopštenju koje su tokom vikenda objavili i kraljica i Bakingemska palata, vojvoda i vojvotkinja od Saseksa više neće primati javna sredstva od proljeća 2020. i odustaće od korišćenja titula Njegovog i Njenog kraljevskog visočanstva. Takođe, više neće imati ni bilo koje kraljevske dužnosti.

Oni će takođe vratiti britanskim poreznim obveznicima 3,06 miliona dolara utrošenih na obnovu njihovog doma u dvorcu Vindzor.

Uprkos svim promjenama, kraljica je u izjavi rekla da će "Hari, Megan i Arči uvijek biti voljeni članovi njene porodice".

Ostavi komentar

0/300