Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Vučić: Krvavi pir koji se dogodio u Atini desio bi se u Beogradu da nijesmo preduzeli mjere

| Postavio/la: Milena Aprcović | Izvor: Tanjug/B92

Vučić: Krvavi pir koji se dogodio u Atini desio bi se u Beogradu da nijesmo preduzeli mjere Foto: Beta

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić odbacio je kritike da želi da ima kontrolu nad sudijama i tužiocima u Srbiji i istakao da jedino želi da su ubice i narko-dileri iza rešetaka.

"Ne zanima me da imam kontrolu nad sudijama i tužiocima. To izmišljaju oni koji ne znaju šta drugo da izmisle. Jedino što mene interesuje je da narko-dileri i ubice konačno završe iza rešetaka", rekao je Vučić za Tanjug.

Povodom ubistva dvojice vođa škaljarskog klana u Atini, Vučić je ukazao da je riječ o Crnogorcima, a ne Srbima i istakao da je sada jasno koliko je bila važna zabrana brojnim osobama iz kriminalnog miljea, naročito sa teritorije Crne Gore, da ulaze na teritoriju Srbije.

"Krvavi pir koji se dogodio sinoć u Atini desio bi se u Beogradu da takve mjere nijesmo preduzeli", istakao je Vučić.

On je, kako je prenio Tanjug, poručio Grcima i premijeru Grčke i njegovom prijatelju Kirijakosu Micotakisu da ubijeni nijesu Srbi, već Crnogorci, koji istovremeno imaju državljanstva više zemalja Evropske unije.

"Borba protiv organizovanog kriminala u Srbiji biće teška, ali će država na kraju svakako pobijediti", istakao je Vučić.

Komentari

Zdravko,

Čuveni šef suśedne nam države sa svojom još čuvenijom pasivnom agresivnošću. Još kad jezikom obliže gornju usnu, tad govori istinu i samo istinu, tako mu Bog pomogo!

NESTASE,

I tako odjednom Srbi iz Crne Gore kao magijom nestase i vise ne postoje! To su samo Crnogorci i njihovi kriminalci...

Nemoj,

@Gost, a druže probaj ti da im objasniš kad riječ engleskog ne znaju.

Marko,

Cekaj Vucko,okle sad Crnogorci.Zar nijesmo svi Serbi

mr,

Teško vama sa njim, braćo Srbi. Takvog šarlatana majka nije rađala. Minhauzen je za njega nula. A što se desilo prije dvije noci u sred BG. Izrešetan je čovjek pred ženom i đecom. Vučko mora da je spavao!!!

nenad mne,

Vučiću, u Hagu ne bješe niti jedan Crnogorac, pa je jasno ko može ovako da puca a da ne pita za kolaterarnu štetu!

Gost,

@Nemoj, A jel moguće da im je teško objasniti đe Crna Gora. A nemoj životati. Pa kome ste objašnjavali - nekim ljudima bez osnovne škole.

Nemoj,

Kad sam bio u Grčkoj ubih se da im objasnim dje je i što je Crna Gora. Zato oni odma čim vide prezime na ic povezuju to sa srbijom i hrvatskom. Nema treće varijante.

Ostavi komentar

0/300