Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Vučić: Nijesmo Crnoj Gori oteli respiratore, spremni da ih poklonimo

Region

Tag Video
Comments 24

Autor: Antena M

  • Viber

Vučić: Nijesmo Crnoj Gori oteli respiratore, spremni da ih poklonimo

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić kazao je da su netačne optužbe da je Srbija konfiskovala respiratore Crnoj Gori, te da su spremni da našoj zemlji poklone pet respiratora.

"Mislim da je važno da odgovorim na optužbe iz Crne Gore, koja su na velika zvona objavili. Nismo oteli nijedan respirator, niti smo uzeli išta bilo kome. Na tržištu smo kupili kao savjestan kupac, što je i njihova posrednička kompanija javno saopštila", rekao je Vučić i dodao.

"Mi smo spremni i razgovararali smo o tome da poklonimo njihovoj vladi tri respiratora. Ne moraju da plate nijedan jedini dinar. Spremni smo i da na molbu Andije Mandića, predstavnika srpskog naroda iz Crne Gore, da damo po jedan respirator za bolnice u Pljevljima i Bijelom Polju. Spremni smo da ih isporučimo odmah", rekao je Vučić.

Kazao je i da je Srbija isporučila Crnoj Gori 40 tona hrane.

"Mi sa našim bratskim narodom, kako sa Srbima tako i sa Crnogorcima želimo najbolje odnose i ne želim da nas biločiji vladini službenici svađaju i da govore da Srbija ima loš ondos prema Crnoj Gori", istakao je Vučić..

Komentari (24)

POŠALJI KOMENTAR

Poskok

Neka Vucko nemoj se samo zaplakati. Najbolje bi bilo da na molbu Mandica ti usvojis njega istog posto ste isti a mi cemo se snaci... Ne brini te vas dvojica. Nije se moglo nista drugo ni ocekivati

SINDON

@Kontraš Crna Gora ne treba. Srbijanci su nasi najveci neprijatelji

Goran

Ne vladi vucucu!!! Nego narodu crne gore