11 °

max 13 ° / min 8 °

Četvrtak

18.04.

13° / 8°

Petak

19.04.

15° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

11° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 7°

Utorak

23.04.

12° / 11°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Region

Vučić: Nijesmo Crnoj Gori oteli respiratore, spremni da ih poklonimo

Autor: Antena M

  • viber

Walther

Ne treba i prođi se više Crne Gore.

Kontraš

"Na tržištu smo kupili kao savjestan kupac...". Pa još bi hvalilo da ste ih zaplijenili stranoj firmi. Poenta je da su iz Crne Gore stigli da ih preuzmu, a vi niste dali. Zašto ih niste kupili ķoji dan ranije, ako ste na sva zvona govorili da vam hvale respiratori, i da nemaju da se kupe? Kako nemaju, kada su bili na konsignacionom skladištu u Beogradu? Ipak će biti da je politika u pitanju. Sada ste kao dobri, pa ćete da ih poklonite. Ne kažu džaba "čuvaj se Danajaca i kad darove nose".

Sirano

@Kontraš Ajte malo zaobiđite Srbiju, srpske škole, bolnice, aerodrome, koncertne dvorane, srpske carine. Ajte malo kod braće u Albaniju, Kosovo Makedoniju tamo će te meda da se naberete. Tamo će vam pokazati kako se vraća kamenom za hleb. Samo nema posle kupanja. Ostavite nas više da dišemo.

maestro

@Sirano ajde malo zaobidjite vi Crnu Goru.Za sve nabrojano gradjanima CG ,Srbija ispostavi debele racune. Utuvite u glavu "Nikad nije Crna Gora jela ljeba s' prijekora" !

Kontraš

Nepismeni, med se ne bere, ne raste na drvo. I nisi odgovorio što nije tačno. Možda imaš neku informaciju iz prve ruke pa podjeli to sa narodom. Demantuj ove što tvrde da je kamion čekao utovar, a oni brže bolje spriječili prodaju.

SINDON

@Kontraš Crna Gora ne treba. Srbijanci su nasi najveci neprijatelji

maestro

Nadam se da ce nasa Vlada reci NE !!! DA JE VJECNA !!!

džezer

Šta ti je politika, ispade da je CRNA GORA za sve kriva. CRNA GORA ZAUVJEK

serdar

Nije tačno!!!!!!! Respiratori su bili na konsignacionom skladištu a to znači kao da su u inostranstvu. Crna Gora ih je legalno kupila ali ih je i Srbija kupila i preuzela. Sad Vučić nudi da ih poklone jer vidi da su se obrukali prema Crnoj Gori, ne po prvi put. Kako su ih Hrvati isporučili a trebali su i njima.

HN

Neka fala lijepo, koristite ih slobodno, ako bude potrebno, nedaj Bože, tražit ćemo, ali ne od vas! A robu te šiljete, to prodavate naravno.

Andjela

Najveci folirant, Karl Bild ga je pitao zasto pravi cirkus na aerodrom kada dolazi pomoc iz Kine a pomoc iz EU ne komentarise nezna sta da odgovori, ko mu je platili transport robe! Blamaza jedan veliki Karl Bild ga je ite kako prozreo. Tri respiratora je Srbija zadrzala ! Laz, blamaza,!

Archie

@Andjela Premijerka Brnabić je odgovorila dotičnom na Tviteru da je spomenuti avion doneo pomoć iz Kine i medicinske i higijenske pribore koje je Srbija već platila. EU je samo platila gorivo za transport i na tome im je zahvaljeno. I iskoristite samoizolaciju da se opismenite!

Vječna CG

Ne trebe nam pomoć od velikosrba .Crna Gora će pobjediti i bez vaše sračunate i podmukle zabrinutosti.