16 °

max 21 ° / min 8 °

Subota

31.10.

21° / 8°

Nedjelja

01.11.

21° / 9°

Ponedjeljak

02.11.

20° / 8°

Utorak

03.11.

21° / 10°

Srijeda

04.11.

21° / 10°

Četvrtak

05.11.

22° / 11°

Petak

06.11.

20° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Vulin: Vučić treba da stvara Srpski svet, on je predsjednik svih Srba

Region

Comments 13

Izvor: Danas

Autor: Antena M

  • Viber

Vulin: Vučić treba da stvara Srpski svet, on je predsjednik svih Srba

Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin izjavio je danas da se nada da su istiniti navodi bošnjačkih i crnogorskih medija da predsjednik Srbije Aleksandar Vučić stvara „Srpski svet“, jer Srbi imaju pravo da budu politički jedinstven narod i da zajedno odlučuju o ključnim nacionalnim pitanjima.

„Posljednja optužba u bošnjačkim i montenegrinskim medijima je da Vučić stvara ‘Srpski svet’. Vjerujem i nadam se da je optužba istinita, Vučić treba da stvara Srpski svet. Beograd mora da u sebi i oko sebe okupi sve Srbe, a predsjednik Srbije je predsjednik svih Srba“, rekao je Vulin.

Vulin je kazao da Vučić „jeste predsjednik svih Srba“ i da „zbog toga mogu samo da ga mrze“, prenijelo je Ministarstvo odbrane Srbije.

„Dosta se Srbija pravdala što Srbi vjekovima žele da budu jedno. Srbi žele da su ujedinjeni i zbog te prirodne želje i potrebe nemaju ni kome ni zašto da se pravdaju“, rekao je Vulin.

On je ocijenio da „teritorijalno ujedinjena Njemačka nije nikome problem, ali politički ujedinjeni Srbi jesu“, i dodao da Srbi „nemaju jednu državu, ali mogu da imaju jednu politiku i jednu volju“.

„Jedinstvo Srba je nužnost bez koje nas neće biti. Srbi su postali jedinstven politički narod i bolje da se na tu činjenicu naviknu svi koji napadaju Vučića što je ojačao Srbiju“, kazao je Vulin.

Komentari (13)

POŠALJI KOMENTAR

Mila

Milo lopov, Milo diktator, Milo...Milo...E sad eto vam ovi popovi izludeli, alavi, halapljivi,evo vam ovaj licemerni krivokapic pa pevajte cetnicima, kadite skole, domove zdravlja,pijace, more....To ste hteli?Bravo!!!Dobili ste.Tesko cete se toga osloboditi.Krece ocigledno Nova srBska era.

58SINDON

Vu Line, sismisu svi idjite u pasalsku Srbiju.

podgoricanin

hoće li Abazoviću da Vzčić ptedloži mandatara Crnogorske vlade?